Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul celor de la Botoşani, după ce echipa a învins-o pe ultima clasată şi a urcat pe locul 3 în Liga 1

Antrenorul celor de la Botoşani, după ce echipa a învins-o pe ultima clasată şi a urcat pe locul 3 în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Ciobanu, antrenorul principal din acte al celor de la FC Botoşani, a vorbit despre meciul cu Academica Clinceni.

FC Botoşani s-a impus, cu ceva dificultăţi, în faţa Academicii Clinceni, ultima clasată, scor 2-0. Ilfovenii au avut şi un jucător eliminat.

După opt minute scurse din repriza a doua, Vladimir Gogov a avut o intrare dură al mijlocul terenului şi a primit iniţial doar cartonaşul galben, dar arbitrul partidei şi-a schimbat decizia şi l-a trimis mai devreme la cabine.

Mihai Ciobanu a scos în evidenţă faptul că echipa moldoveeană a reuşit să fructifice două dintre ocaziile avute, obţinând o victorie care o duce pe Botoşani pe locul 3 în Liga 1, peste FC Voluntari.

Mihai Ciobanu, bucuros după victoria cu Academica Clinceni

"Aş vrea să evidenţiez dedicarea jucătorilor pentru culorile clubului, iscusinţa antrenorilor pe care îi avem, pentru că echipa a suferit în ultima perioadă modificări substanţiale şi, chiar dacă la nivel de joc nu suntem mulţumiţi, avem rezultate.

Am marcat când trebuie, am ratat când nu trebuia în atâtea situaţii pe care ni le-am creat. Avem şi jucători marcatori, dar vedeţi că avem şi anumite meciuri în care parcă golul îl scoţi din fundul pământului cu mare greutate

Sper ca relaţiile noastre de joc să fie îmbunătăţite, să-şi găsească noii jucători locul în echipă şi, în special, cel care este U21, Victor Dican, pe care îl încurajăm şi care sperăm să ajungă la nivelul pe care îl dorim. Ne dorim foarte mult să mergem în play-off”, a declarat Mihai Ciobanu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: botosanimihai croitoruliga 1 

viewscnt
Articole similare