Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la CS Mioveni, dezamăgit după ce a pierdut contra CFR-ului: ”Nu meritam asta!”

Antrenorul de la CS Mioveni, dezamăgit după ce a pierdut contra CFR-ului: ”Nu meritam asta!”

CS Mioveni

Comentarii

CFR Cluj a învins duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

În minutul 50, un copil a traversat în fugă jumătatea de teren a oaspeţilor, obligându-l pe arbitru să înterupă meciul şi să se ducă să discute cu micuţul intrus. Lucrurile s-au rezolvat rapid, copilul a plecat din spatele porţii lui Scuffet, iar jocul a fost reluat cu o minge de arbitru.

În minutul 67, Garutti l-a lovit pe Yeboah în careu, arbitrul Horia Mladinovici a consultat sistemul VAR, dar nu a dat penalty pentru CFR. În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap. În al treilea minut de prelungire al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Roger.

La finalul meciului, Marius Stoica, antrenorul de la CS Mioveni, a fost dezamăgit. El susţine că echipa lui nu merita să piardă. 

”Sentimentul este de tristeţe. Chiar am făcut un joc bun. Cred că am arătat foarte bine cu o echipă care a fost cinci ani la rând campioana României. Trebuie să-i felicităm că sunt în Europa, dar astăzi nu cred că meritam să pierdem jocul. Chiar i-am surprins.

Era normal ca să închidem spaţiile către poartă, să jucăm ceea ce am făcut şi la Constanţa, şi în Cupa României. Mi-era teamă şi frică de curajul lor, de prospeţimea lor. Chiar am fost mulţumit şi de atac, pentru că am avut situaţii de a marca şi, probabil, norocul a ţinut cu ei. Dacă noi înscriam, nu cred că pierdeam acest joc.

Este frustrant. Suntem într-o situaţie în care avem nevoie de puncte. Îmbucurător este faptul că am putut aduce într-un scurt timp plăcerea de a juca. Văd că echipa îşi doreşte, jucătorii au o altă atitudine. Probabil şi ceea ce au am schimbat în aşezarea jucătorilor, să creăm ocazii de poartă, cu doi atacanţi, cred că le prieşte.

Dacă greşeşti cu o astfel de echipă, nu te iartă. Şi este păcat pentru că au depus efort. O singură fază ca şi neatenţie, la o fază care nu anunţa nimic, şi se întâmplă să pierzi jocul.

Nu putem lua puncte şi este dureros. Eu sper să merg cu ei pe acest joc şi nu se poate să nu luăm puncte. Avem nevoie mare şi este frustrant. Jocul ne dă încredere.

Buziuc nu este ok. Nu este ok ce s-a întâmplat, dar asta este situaţia. Mi-aş fi dorit altceva, dar se întâmplă lucruri neprevăzute şi este dureros”, a declarat Marius Stoica, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cs mioveni-cfr-marius stoica 

viewscnt
Articole similare