Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la Viking, sincer înainte de meciul cu FCSB: ”Octavian Popescu este un real pericol!”

Antrenorul de la Viking, sincer înainte de meciul cu FCSB: ”Octavian Popescu este un real pericol!”
Comentarii

Meciul FCSB - Viking, din turul play-off-ului Conference League, se joacă joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Ambele peluze ale Arenei Naţionale vor fi închise, joi, la turul cu Viking, din play-off-ul Conference League. Astfel, FCSB va fi nevoită să vândă doar 30.000 de bilete pentru partida cu Viking Stavanger, care o poate duce pe FCSB cu un pas mai aproape de grupele Conference League.

Morten Jensen, antrenorul celor de la Viking Stavanger, a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei că echipa lui îşi va juca şansa. El susţine că Octavian Popescu este un real pericol pentru echipa lui. 

”Octavian Popescu este un real pericol!”

”Consider că Steaua e o echipă cu tradiţie şi valoare şi sunt favoriţi. Dar dacă vom avea un meci bun mâine seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă. Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în meci.

 Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători”, a declarat Jensen la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: conference league-fcsb-viking 

viewscnt
Articole similare