Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Superligă care ”tremură” pe banca tehnică: ”Mă mir că nu a fost demis etapa asta!” | EXCLUSIV

Antrenorul din Superligă care ”tremură” pe banca tehnică: ”Mă mir că nu a fost demis etapa asta!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa - FCU Craiova, meciul care a deschis etapa a 23-a din SuperLiga României, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Giovanni Costantino, în pericol la Craiova?

Cea mai controversată fază a meciului a venit în minutul 77, când Gabriel Compagnucci a lovit mingea în careul advers, apoi a fost lovit în gheată de Damien Dussaut. Contactul s-a observat pe reluări, dar brigada de arbitri a lăsat jocul să continue.

Bogdan Cosmescu a răbufnit când a revăzut faza şi, de asemenea, a vorbit despre şansele ca Giovanni Costantino să fie demis: ”Mă mir că nu l-a dat afară Mititelu după etapa asta!”. 

”Nu se poate să se întâmple aşa ceva, îl lasă fără servit pe Constantin. Mă mir că nu l-a dat Mititelu afară. Farul a jucat foarte bine, merita să câştige, dar se putea termina 1-1, îl laşi fără muncă pe omul ăla şi tu arbitru stai doar o etapă?! Nu se poate aşa ceva!”, a răbufnit Bogdan Cosmescu. 

În urma acestui rezultat, Farul a urcat pe locul 4, cu 36 de puncte, în timp ce FC U Craiova se află pe poziţia 11, cu 27 de puncte, la doar două lungimi peste poziţia de baraj.

Ce a spus Giovanni Costantino despre Adrian Mititelu după Farul – FC U Craiova

După acest eşec, Giovanni Costantino nu a scăpat de întrebarea legată de declaraţiile pe care patronul Adrian Mititelu le face în spaţiul public şi despre posibilitatea ca italianul să fie demis.

„(n.r. întrebat despre posibilitatea ca patronul să îl demită şi despre declaraţiile pe care acesta le face de obicei) Cred că îl subestimaţi pe patron. Cred că este o persoană foarte inteligentă”, a spus Giovanni Costantino, la flash-interviul de după meci.

Afla mai multe despre: u craiova 1948adrian mititelugiovanni costantino 

viewscnt
Articole similare