You are here:

Antrenorul dorit de Becali la FCSB a dat răspunsul: "Asta este ceea ce vreau să vă spun". Când se poate face mutarea

Antrenorul dorit de Becali la FCSB a dat răspunsul: "Asta este ceea ce vreau să vă spun". Când se poate face mutarea

FCSB

Comentarii

Zvonurile care îl dau plecat pe Dică în cazul unei înfrângeri în derby-ul etapei următoare, cu Craiova sunt tot mai multe. De asemenea, apar şi nume de antrenori care să-l înlocuiască. Pe podium cu Gaz Metan, Teja e pe listă. Răspunsul antrenorului de la Mediaş a venit imediat.

FCSB a pierdut surprinzător cu Chiajna şi a ratat şansa să împlinească doi de meciuri fără înfrângere acasă. Becali nu s-a supărat că echipa a pierdut din avansul pe care-l avea în fruntea clasamentului sau cel nu şi-a mai declarat nemulţumirea în public. Informaţii conform cărora partida de la Craivoa ar fi decisivă pentru Dică tot au apărut.

Teja e numele care s-a rostit cel mai mult în aceste zile. Iar replica antrenorului care e la un punct de FCSB în Liga I a venit în exclusivitate la Telekom Sport.

"Îl respect pe Nicolae Dică. Ar trebui să ne respectam mai mult noi, antrenorii, şi să încercăm să avem nişte relaţii mult mai bune. Atât timp cât Dică este antrenorul FCSB-ului nu vreau sa vorbesc despre asta. Singurul lucru pe care vreau să-l spun e ca nimeni nu m-a contactat de la FCSB", a declarat Mihai Teja la Sport Report.

Teja a preluat-o pe Gaz Metan în urmă cu patru luni şi a câştigat până acum şase meciuri în 11 etape. Doar FCSB şi Viitorul au mai câştigat atâtea meciuri în acest sezon

2007-2010 este perioada petrecută de Mihai Teja la FCSB. Le-a fost secund lui Hagi, lui Bergodi, lui Dorinel Munteanu, lui Lăcătuş şi lui Stoichiţă

Afla mai multe despre: gigi becaliteja 

viewscnt
Articole similare