Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul echipei Leicester City, demis pentru că a avut o relaţie cu o jucătoare

Antrenorul echipei Leicester City, demis pentru că a avut o relaţie cu o jucătoare
Comentarii

Clubul englez Leicester City a renunţat la serviciile antrenorului echipei sale feminine, Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de conduită al clubului, având o relaţie extraprofesională cu una dintre jucătoare, informează presa britanică.

Suspendat de la începutul lunii mai, tehnicianul scoţian, în vârstă de 45 de ani, a fost demis la finalul săptămânii trecute, după cum a anunţat clubul englez.

"În urma unui proces disciplinar intern amănunţit şi în conformitate cu obligaţiile clubului de confidenţialitate individuală, s-a stabilit că Willie a încălcat codul de conduită al echipei într-o măsură care i-a făcut poziţia nesustenabilă.

Stabilit şi implementat înainte de începerea sezonului curent, codul face parte din angajamentul continuu al clubului de a profesionaliza fotbalul feminin de la formarea LCFC Women în 2020, promovând o cultură bazată pe performanţă în rândul jucătoarelor, antrenorilor şi personalului tehnic", a precizat Leicester City într-un comunicat.

După ce a trecut pe la secţiile feminine ale cluburilor Everton şi Manchester United, între altele, Willie Kirk se afla la conducerea lui Leicester City din 2022, mai întâi ca director de fotbal, iar apoi ca antrenor. Interimatul va fi asigurat de Jennifer Foster.

Leicester City ocupă locul al nouălea (din 12 echipe) în FA Women's Super League, prima ligă de fotbal feminin din Anglia, cu şase etape înainte de finalul sezonului.

Afla mai multe despre: leicester 

viewscnt
Articole similare