Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul interimar al FCSB s-a încurcat în explicaţii. VIDEO | Andronache pus în dificultate la conferinţa de presă: ”Aveţi dreptate...”

Antrenorul interimar al FCSB s-a încurcat în explicaţii. VIDEO | Andronache pus în dificultate la conferinţa de presă: ”Aveţi dreptate...”

FCSB

Comentarii

Vergil Andronache, antrenorul interimar al FCSB a vorbit într-o conferinţă de presă despre felul în care elevii săi se motivează pentru meciurile din Liga 1.

Antrenorul interimar al FCSB încă se adaptează la ceea ce înseamnă discurs public. Vizibil emoţionat, Vergil Andronache a explicat într-un mod ciudat motivaţia diferită a jucătorilor săi la meciurile din Liga 1, respectiv Cupele Europene.

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume. Ia-ţi acum pachetul Telekom Sport +

El s-a contrazis la câteva secunde distanţă: ”Chiar dacă gândurile noastre sunt îndreptate la meciul cu Mlada, mâine suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu pe care ca şi ei ni-l  dorim să-l câştigăm. Primordial este meciul cu Mlada, dar tratăm cu seriozitate fiecare meci, inclusiv cel cu FC Voluntari. Nimeni nu va intra pe teren deconectat” a spus Andronache pentru început, apoi a completat când i s-a explicat că jucătorii se motivează altfel în Cupele Europene: ”Aveţi dreptate, probabil că fiecare jucător se motivează mult mai bine când e vorba de meciuri internaţionale, pare logic să se întâmple asta” a mai spus Anronache.

Legat de posibilitatea de a continua pe banca tehnică a echipei lui George Becali, Vergil Andronache s-a mulţumit să spună: ”Vrem să ne facem treaba cât putem de bine, atât cât ne pricepem noi de bine, şi eu şi staff-ul meu. Sunt aici să asigur continuitatea şi nimic mai mult. Mai departe tot ce se va întâmpla depinde de decizia clubului. Problema noastră sunt accidentările. Cantitativ stăm bine, dar vedeţi că infirmieria este destul de plină” a subliniat tehnicianul care conduce sub formă de interimat FCSB.


Afla mai multe despre: vergil andronachefcsb 

viewscnt
Articole similare