Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Ajax a rupt tăcerea în privinţa lui Răzvan Marin. Discurs surprinzător despre situaţia mijlocaşului român

Antrenorul lui Ajax a rupt tăcerea în privinţa lui Răzvan Marin. Discurs surprinzător despre situaţia mijlocaşului român

Stranieri

Comentarii

Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax, a vorbit deschis despre situaţia lui Răzvan Marin, jucător care a costat 12,5 milioane de euro, dar care încă nu s-a impus.

În vară, Marin s-a transferat plin de încredere la Ajax, după ce devenise unul dintre cei mai buni jucători de la Standard Liege. Internaţionalul român i-a costat pe olandezi 12,5 milioane de euro, însă încă de atunci se anunţa o misiune dificilă pentru el. Răzvan Marin a fost adus pe postul lăsat liber de Frenkie de Jong la FC Barcelona şi aşteptările erau foarte mari.

Mijlocaşul român a primit şanse la începutul sezonului, dar n-a reuşit să se impună şi, treptat, a dispărut din echipă. Răzvan Marin a fost tot mai mult criticat în Olanda, însă antrenorul a transmis că are în continuare încredere în el. Mijlocaşul de 23 de ani a fost titular în amicalul cu Eupen şi Erik ten Hag a explicat la final care este situaţia jucătorului român. Ten Hag susţine că Marin are calităţi excelente, dar că trebuie să-şi îmbunătăţească viteza de reacţie:

”Cred că a făcut un joc acceptabil cu Eupen (n.r. amical câştigat cu 2-0 de Ajax). Răzvan este adesea implicat în fazele de atac şi are forţă la dueluri [...] Noi jucăm pe spaţii meici. Când văd cum, de exemplu, Van de Beek face asta acum... este o mare diferenţă faţă de sezonul trecut. Ştie să se elibereze de adversari, în spaţii foarte mici. Răzvan va trebui să facă şi asta. El (n.r. Răzvan Marin) poate juca cu adevărat un fotbal excelent, dar viteza lui de acţiune trebuie să crească. 50% din achiziţii nu au reuşit. Cu siguranţă este dificil să se adaptezi la jocul pe care-l jucăm. Răzvan are o tehnică fabuloasă, va trebui să o lege de o gândire rapidă”, a declarat Erik ten Hag, citat de ajaxshowtime.com.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare