Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Brighton a spus adevărul despre transferul lui Băluţă. De ce a a fost cumpărat românul: "Nu aveam nevoie!"

Antrenorul lui Brighton a spus adevărul despre transferul lui Băluţă. De ce a a fost cumpărat românul: "Nu aveam nevoie!"

Premier League

Comentarii

Tudor Băluţă a fost cumpărat de Brighton&Hove Albion în această iarnă pentru 3 milioane de euro, însă mutarea se va definitiva propriu-zis în vară, mijlocaşul fiind lăsat la Viitorul sub formă de împrumut, până la finalul sezonului.

Internaţionalul român de 19 ani s-a declarat încântat de şansa transferului în cel mai puternic campionat al lumii, însă tehnicianul lui Brighton, Chris Hughton, pare să aibă alte planuri pentru Tudor Băluţă.

"Nu aveam nevoie de transferuri pentru echipa de seniori!"

Mijlocaşul Viitorului va avea de aşteptat până să primească şansa debutului în Premier League. Acesta e văzut deocamdată de Hughton ca un jucător promiţător care se poate dezvolta la echipa secundă a clubului, înainte de a putea juca în Premier League.

"În acest moment am simţit că nu aveam nevoie să facem niciun transfer şi orice mutare ar fi fost făcută în funcţie de circumstanţe - vreun jucător pe care nu credeam că-l putem aduce să devină disponibil sau să avem parte de o accidentare, dar a fost foarte liniştită (n.r. perioada de transferuri).



În această perioadă nu ne-am gândit să facem transferuri pentru echipa de seniori. Avem însă o academie în creştere şi am avut mereu în gând varianta de a aduce jucători tineri alături de grupul de 23 sau jucători tineri care se pot dezvolta"
, a declarat Chris Hughton într-o conferinţă de presă.

3 milioane de euro va plăti Brighton pentru transferul lui Tudor Băluţă
3 selecţii are Băluţă în naţionala de seniori a României.

Afla mai multe despre: hughtonbalutatransfer 

viewscnt
Articole similare