Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Juventus a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo! ”Nu a vrut niciodată să plece. Mi-a spus că va rămâne!”

Antrenorul lui Juventus a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo! ”Nu a vrut niciodată să plece. Mi-a spus că va rămâne!”
Comentarii

Massimiliano Allegri a vorbit despre viitorului starului portughez Cristiano Ronaldo.

Antrenorul lui Juventus a confirmat că Ronaldo nu a avut niciodată intenţia de a pleca de la Juventus, chiar dacă presa a speculat că lusitanul ar putea ajunge lângă Messi, la PSG. 

Portughezul mai are un an de contract cu echipa din Torino, iar în această vară numele lui a fost legat de o eventuală mutare la Manchester City, Real Madrid şi PSG. Cu toate acestea, Ronaldo a făcut o postare pe reţele de socializare în care a negat aceste zvonuri. 

La conferinţa de presă premergătoaare partidei cu Udinese, de sâmbătă, antrenorul lui Juventus a dezvăluit că Ronaldo i-a comunicat că nu a dorit să plece niciodată. 

”El nu a vrut niciodată să plece!”

”El nu a vrut niciodată să plece. Mi-a spus că va rămâne şi va veni pentru meciul cu Udinese. Am citit zvonuri în ziare, dar nu a existat niciodată vreo dorinţă din partea lui de a părăsi Juventus”, a spus antrenorul italienilor.

Cariera la Ronaldo la Juventus

Aceasta va fi al treilea sezon al lui Cristiano Ronaldo la Juventus, timp în care a marcat 101 goluri în 133 meciuri şi a câştigat două titluri în Serie A, precum şi două Supercupe ale Italiei, plus o Cupă a Italiei, singurul trofeu pe care l-a trecut în vitrină sezonul trecut.  

Afla mai multe despre: juventus-ronaldo-serie a 

viewscnt
Articole similare