Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Malmo ştie cum poate câştiga duelul cu CFR Cluj de mâine! Partida este transmisă în direct pe Telekom Sport

Antrenorul lui Malmo ştie cum poate câştiga duelul cu CFR Cluj de mâine! Partida este transmisă în direct pe Telekom Sport
Comentarii

Malmo vine în România pentru meciul de marţi cu CFR. Înainte de plecarea din Suedia, antrenorul echipei a vorbit despre forma atacanţilor săi. Marţi seara, de la ora 19:00, CFR Cluj şi Malmo se înfruntă în prima manşă din turul II preliminar al Ligii Campionilor în direct la Telekom Sport.

Campioana intră în focurile cupelor europene, iar adversarul din turul doi preliminar al Champions League, suedezii de la Malmo, defilează în campionat. "E important să câştigăm fără gol primit. N-avem voie să comitem aceleaşi greşeli pe care le-am făcut cu Botoşaniul. Trebuie să gestionăm mai atent dubla cu suedezii, care va fi una extrem de grea", spune Edi Iordănescu.

În ultimul meci din week-end al lui Malmo cu Orebro, Carlos Strandberg, 22 de ani, a fost autorul unei duble, în minutele 49 şi 73. "Sunt foarte mulţumit de Carlos, care face meciuri excelente. A făcut din nou un meci bun din punct de vedere individual, dar şi-a ajutat mult şi echipa. Îmi dă multă încredere şi linişte înaintea meciului de marţi, din Europa. Vreau să ne păstrăm această energie, deşi ştiu că ne aşteaptă o deplasare grea", a declarat Uwe Rossler, tehnicianul suedezilor.

Afla mai multe despre: malmomalmosuediachampions league 

viewscnt
Articole similare