Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Rangers a făcut anunţul! Când revine Ianis Hagi pe teren: ”Dacă totul decurge conform planului, îl veţi vedea la acel meci!”

Antrenorul lui Rangers a făcut anunţul! Când revine Ianis Hagi pe teren: ”Dacă totul decurge conform planului, îl veţi vedea la acel meci!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi nu a mai evoluat de un an de zile, iar antrenorul fotbalistului a anunţat când va reveni internaţionalul român pe teren.

Ianis Hagi s-a accidentat în ziua de 21 ianuarie 2022, când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept.

Chiar dacă a fost accidentat o lungă perioadă de timp, cei de la Rangers i-au prelungit contractul la finalul anului trecut. 

Noul antrenor al scoţienilor, Michael Beale, a oferit detalii despre starea jucătorului chiar înaintea partidei din Cupa Ligii, cu Aberdeen.

Pe 21 februarie se va disputa meciul din Cupa Scoţiei cu St. Johnstone, iar antrenorul lui Rangers a anunţat că Ianis Hagi ar putea face parte din lot la meciul respectiv. 

”Dacă totul decurge conform planului, îl veţi vedea la acel meci!”

”Dacă totul decurge conform planului, îl veţi vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St Johnstone”, a fost anunţul făcut de Michael Beale în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: stranieri-ianis hagi-rangers 

viewscnt
Articole similare