Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Viking a explicat cum a reuşit să o răpună pe FCSB: ”A fost maximum ce puteam obţine!”

Antrenorul lui Viking a explicat cum a reuşit să o răpună pe FCSB: ”A fost maximum ce puteam obţine!”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Chiar dacă Gigi Becali spunea înainte de meci că vrea ca echipa lui să câştige la două goluri diferenţă, FCSB a pierdut într-un mod surprinzător. 

La finalul meciului, Morten Jensen, antrenorul lui Viking a oferit mai multe declaraţii. Nordicul susţine că echipa lui merita să câştige, după cum s-a desfăşurat meciul de pe Arena Naţională. 

Mai mult decât atât, el susţine că Viking va fi mai bună în retur, deoarece meciul se va juca pe teren sintetic. 

 ”A fost maximum ce puteam obţine!”

”A fost maximum ce puteam obţine azi. Steaua (n.r. - FCSB) este o echipă foarte bună, am văzut asta azi. Am fost dominaţi în anumite momente, dar am reuşit să ieşim învingători. Cred că am obţinut mai mult decât meritam astăzi.

În ciuda victoriei, cred că şansele de calificare sunt 50-50%. Este multă calitate în această echipă a Stelei (n.r. - FCSB). Confruntarea rămâne deschisă înaintea meciului din Norvegia.

Jucătorii mei au alergat tot meciul, au avut crampe, au sângerat, au obosit. A trebuit să folosim multă energie, pentru a putea să obţinem o victorie aici. A fost foarte important să ne apărăm bine. Steaua (n.r. - FCSB) a fost periculoasă pe centrări, dar apărarea noastră a fost eroică. Ne pricepem foarte bine la acest lucru, la apărare.

Echipa noastră este mai bună pe teren sintetic, suntem obişnuiţi cu asta, sper să fim mai buni decât astăzi, pe iarbă, în special cu mingea la picior. Dar nu cred că este un avantaj pentru noi. Steaua (n.r. - FCSB) are mulţi jucători foarte buni, ar trebui să se simtă confortabil şi pe teren sintetic.

Calificarea în grupele Conference League ar reprezenta o mare aventură pentru toată echipa şi pentru tot oraşul. Aştept un stadion plin în Norvegia, 16.000 de spectatori, şi va fi o atmosferă foarte bună pentru noi. Calificarea noastră ar reprezenta o mare surpriză, Steaua (n.r. - FCSB) este favorită.

Cred că Norvegia s-a dezvoltat mult în ultima vreme, în privinţa cluburilor de fotbal. Bodo/Glimt se poate califica în Champions League. În clasamentul campionatelor, Norvegia este pe locul 12. Echipa naţională a Norvegiei e tot mai puternică, în ultimii zece ani ne-am dezvoltat foarte bine.

Nu avem mulţi bani în campionat, nu avem patroni foarte bogaţi, dar avem academii care produc jucători talentaţi”, a spus Morten Jensen, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: fcsb-viking-conference leagaue 

viewscnt
Articole similare