Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Parmei a luat decizia în privinţa românilor de la echipă. Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Antrenorul Parmei a luat decizia în privinţa românilor de la echipă. Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă
Comentarii

Dennis Man (24 de ani) şi Valentin Mihăilă (23 de ani) rămân în Serie B şi în acest sezon, după ce antrenorul de la Parma a confirmat că are nevoie de ei.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân la Parma şi în acest sezon

După ce au ratat dramatic promovarea în Serie A sezonul trecut, cei doi români de la Parma vor continua alături de echipă şi în acest sezon, atacând acelaşi obiectiv: revenirea pe prima scenă fotbalistică din Italia.

Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a declarat că este adeptul continuităţii şi că are nevoie de Man şi Mihăilă în actualul sezon de Serie B.

„Mă aştept la mai multă continuitate. Mie îmi place să am în lot cupluri de extreme, adaptate stilului nostru de joc. Jucători capabili să facă ambele faze ale jocului, jucători de calitate, dar şi de cantitate. Este ca şi cum ai avea două servicii.

Sunt două extreme bune, valoroase. Au avut probleme fizice şi asta a fost un mare handicap, pentru că nu s-au putut antrena cu regularitate şi nici să fie pe teren”, a spus Fabio Pecchia, citat de Gazetta di Parma.

Veşti bune pentru naţionala României! La o lună după accidentare, Mihăilă a revenit la antrenamentele Parmei

Valentin Mihăilă s-a refăcut după accidentarea din meciul cu Elveţia de mijlocul lunii iunie.

Eroul naţionalei de la Berna a adus un punct nesperat pentru tricolori graţie reuşitelor sale, dar a acuzat probleme musculare după fluierul final. Din fericire, Mihăilă a revenit la antrenamentele echipei de club şi se pregăteşte pentru sezonul următor.

”Un nou sezon, un nou look.  După nefericita accidentare ce l-a ţinut departe de EURO U21, Valentin Mihăilă a revenit la Parma în formă de invidiat cu un nou look. Fotbalistul român s-a prezentat cu părul vopsit blond, ce l-a scos în evidenţă”. a notat parmalive.com.

În vârstă de 23 de ani, Mihăilă a bifat 17 meciuri în sezonul trecut pentru Parma şi a marcat două goluri. Este cotat de Transfermarkt la 2.700.000 de euro.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailaparmaserie b 

viewscnt
Articole similare