adplus-dvertising
You are here:

Antrenorul pe care Becali îl regretă şi acum: "El ştie să facă posesie, cu el pe bancă, dominam toate meciurile"

Antrenorul pe care Becali îl regretă şi acum: "El ştie să facă posesie, cu el pe bancă, dominam toate meciurile"

FCSB

Comentarii

Toni Petrea are un start perfect pe banca Chindiei, cu patru victorii în cele patru meciuri disputate la conducerea târgoviştenilor.

Plecat de la FCSB în luna iulie, când echipa era aproape să rateze calificarea în turul doi preliminar din Conference League, Toni Petrea s-a întors în fotbalul românesc şi a semnat cu Chindia. Antrenorul de 47 de ani are patru victorii din tot atâtea meciuri bifate pe banca tehnică a târgoviştenilor, iar Gigi Becali recunoaşte că încă regretă plecarea lui Toni Petrea de la FCSB.

"Toni Petrea ştie să facă posesie, mie îmi plăcea de el, făcea echipa posesie. Când a plecat, eu m-am rugat de el să nu plece. După ce ne-am calificat în Europa, în turul următor, i-am dat mesaj şi i-am mulţumit pentru ce a făcut. El mi-a zis de atunci că trebuie să producă un şoc la echipă, dar el a făcut treabă. Cu Toni Petrea, dominam toate meciurile.

Normal că e şi de la antrenor că unii jucătorii nu mai au acum aceleaşi evoluţii. Eu i-am zis lui Dică să facă alt model de antrenament, mi-a spus că are încredere în ce face el, mi-a spus că dacă vreau să-l dau afară că pleacă el singur. Dar i-am spus că nu e vorba de aşa ceva, oamenii care au avut realizări, la mine nu vor fi umiliţi niciodată. I-am spus lui Dică să nu plece acum, trebuie să câştige" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

 

viewscnt
Articole similare