Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Petrolului s-a supărat după înfrângerea contra Stelei! ”Multe nu sunt de spus!”

Antrenorul Petrolului s-a supărat după înfrângerea contra Stelei! ”Multe nu sunt de spus!”

Petrolul

Comentarii

CSA Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2.

Petrolul a condus cu 1-0, prin golul marcat de Diarra în minutul 10. Pentru CSA Steaua a înscris Chipirliu, în minutele 57 (penalty) şi 69. Bogdan Chipirliu a fost omul meciului pentru stelişti după ce a reuşit dubla din repriza secundă. 

Nae Constantin, antrenorul Petrolului, a declarat la finalul partidei că jucătorii lui puteau obţine mai mult în meciul care a avut loc în Ghencea. Totuşi, el a recunoscut că greşelile făcute de echipa lui au făcut ca ”Lupii” să plece fără niciun punct. 

”Multe nu sunt de spus!”

”Multe nu sunt de spus. Am pierdut trei puncte. Luptăm în continuare şi sunt sigur că putem mai mult decât am arătat astăzi. Cred că şi cu puţină şansă puteam câştiga, pentru că situaţiile cele mai mari le-am avut noi.

Din păcate, în joc greşelile se plătesc şi astăzi ne-au costat. La pauză le-am spus să fie atenţi, să nu comită greşeli, pentru că doar aşa se pot câştiga sau se pot pierde meciuri. Din păcate, am comis-o. 

Nu am apucat să văd faza penalty-ului. Arbitrul aia a văzut, aia a dat. E târziu acum să ne legăm că a fost sau nu a fost. Jucătorii nu s-au relaxat şi eu am spus mereu că promovaţi vom fi doar când terminăm în primele două locuri”, a spus Nae Constantin, la finalul partidei.

Clasamentul play-off-ului: 1. Petrolul – 50 de puncte, 2. Hermannstadt – 47, 3. Universitatea Cluj – 43, 4. CSA Steaua – 41, 5. Concordia – 37, 6. Unirea Slobozia – 33.

Afla mai multe despre: petrolul- steaua-liga 2 

viewscnt
Articole similare