Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Rapidului a transmis un mesaj pentru FRF după victoria în faţa lui FC Botoşani! ”Reţeta aceasta ar trebui trimisă şi către echipa naţională!”

Antrenorul Rapidului a transmis un mesaj pentru FRF după victoria în faţa lui FC Botoşani! ”Reţeta aceasta ar trebui trimisă şi către echipa naţională!”

Rapid

Comentarii

Formaţia FC Rapid a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1. Rapidiştii sunt neînvinşi în actuala ediţie de campionat, având cinci victorii şi o remiză.

Potrivit noilor regulamente, la interviurile de după meci nu mai poate participa Mihai Iosif, deoarece nu deţine licenţa PRO. Astfel, în locul lui a venit Adrian Matei, antrenorul Rapidului care are licenţa PRO. 

El a fost foarte încântat de jocului Rapidului şi a transmis un mesaj direct către FRF. 

 ”Reţeta aceasta ar trebui transmisă şi către echipa naţională!”

”Reţeta aceasta ar trebui transmisă şi către echipa naţională, pentru că am trecut şi de al şaselea val fără să primim gol. Linia noastră de apărare şi cu portarul, care a apărat foarte bine, ar trebui să fie, cumva, şi ei trataţi altfel pentru echipa naţională.

Reţeta e că încercăm să facem totul pentru club, suntem o familie, plus spiritul suporterilor, care au venit astăzi să ne încurajeze din nou. Peste tot suntem acasă, porţile ni se deschid, nu e echipă mai frumoasă şi iubită ca Rapid. Cred că cel mai important pentru noi e să menţinem aceeaşi atmosferă şi să ne bucurăm de rezultate.

Toate meciurile au fost dificile, încercăm să le tratăm pe toate la fel şi să obţinem cât mai mult din ele. Azi am avut şi puţină şansă, dar, până la urmă, victoria a fost a noastră”, a spus Adi Matei.

Afla mai multe despre: rapid-liga 1-botoşani 

viewscnt
Articole similare