Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul renumit pe care l-ar dori Valeriu Iftime la Botoşani dacă ar pleca Marius Croitoru: ”E pe primul loc”

Antrenorul renumit pe care l-ar dori Valeriu Iftime la Botoşani dacă ar pleca Marius Croitoru: ”E pe primul loc”

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a făcut o treabă de senzaţie la Botoşani, dar asta nu l-a oprit pe Valeriu Iftime din a se gândi cu cine l-ar înlocui.

Marius Croitoru se află de peste doi ani la Botoşani şi a reuşit să transforme formaţia moldoveană într-una dintre cele mai redutabile din Liga 1.

Alături de transferurile neaşteptat de bune reuşite de clubul patronat de Valeriu Iftime, aducând jucători străini valoroşi pe salarii nu foarte ridicate, tacticile lui Croitoru au făcut echipa să aibă rezultate.

Fotbalişti precum Keyta, Al Mawas, Dawa sau, cel mai bun exemplu, Ongenda, au dus echipa în play-off-ul Ligii 1.

Un mare merit îi este datorat şi antrenorului, care ştie să îşi facă treabă şi este lăudat constant de patron, chiar dacă mai are anumite lipsuri.

Croitoru este faimos pentru cât de multe cartonaşe galbene încasează,, iar lipsa licenţei a daunat şi ea echipei în ultimul an.

Însă, cei de la Botoşani încă au rezultate şi este de admirat treaba pe care o face tânărul tehnician cu jucători aduşi din toate colţurile lumii.

Chiar dacă este mulţumit de munca lui Marius Croitoru, Valeriu Iftime s-a gândit cu cine l-ar înlocui pe tehnician, dacă acesta pleacă la mai bine sau nu mai scoate rezultate.

Antrenorul renumit pe care l-ar dori Valeriu Iftime la Botoşani dacă ar pleca Marius Croitoru

Vorbind despre echipa naţională, patronul de la FC Botoşani a afirmat că speră ca Dan Petrescu să devină următorul selecţioner, întrucât el ar fi interesat de a doua variantă a celor de la FRF.

Adi Mutu este un antrenor pe care Iftime îl respectă, dar acesta ar fi doar al doilea candidat şi pentru FC Botoşani, după fostul selecţioner, Mirel Rădoi.

Să dea Dumnezeu să plece Dan Petrescu la naţională. Eu am un respect teribil faţă de Mutu, dacă azi aş face o listă dacă ar pleca Marius Croitoru, în primii trei e şi Mutu. Da, Rădoi e pe locul 1, după Marius”, a declarat Valeriu Iftime, la Pro TV.

Cea mai mare performanţă reuşită de Marius Croitoru la Botoşani rămâne calificarea în play-off, obţinută în sezonul trecut.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare