Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul secund de la Chindia Târgovişte a reacţionat după victoria cu Petrolul: ”Nu prea a fost fotbal!”

Antrenorul secund de la Chindia Târgovişte a reacţionat după victoria cu Petrolul: ”Nu prea a fost fotbal!”

Superliga

Comentarii

Echipa Chindia Târgovişte a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 2-1, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii, în care a revenit de la 0-1.

La finalul meciului, antrenorul secund de la Chindia Târgovişte, Cristinel Ţermure, a oferit mai multe declaraţii. El recunoaşte că echipa lui a avut şansă în acest meci.

”Cred că suntem pregătiţii şi cu primul 11, şi cu cei care intră. Au intrat bine în teren. Am schimbat sistemul la pauză. Băieţii au luptat până la sfârşit. Am luat trei puncte. Felicit băieţii, atitudinea a fost foarte bună.

Nu prea a fost fotbal, un joc de luptă, lungă şi după ea. Greşelile au fost de ambele părţi. S-au marcat trei goluri. Golurile noastre au venit pe un joc bun. Am avut un pic de şansă pe final.

A fost ceva nou pentru mine (n.r. să dea indicaţii ca antrenor principal), dar cred că am trecut cu brio peste acest examen. Mă bucur de această victorie”, a transmis Cristnel Ţermure, la finalul meciului cu Petrolul.

Chindia a învins pe Petrolul, la Ploieşti, cu 2-1

Petrolul a deschis scorul în prima repriză, în minutul 27, când arbitrul Viorel Flueran a dictat penalti la un faul al lui Dinu asupra lui Moldoveanu şi Grozav a transformat.

Chindia a replicat în repriza secundă cu două goluri care au adus victoria dîmboviţenilor. În minutul 70 Cooper a egalat cu o lovitura de cap din centrarea lui Vorobjovas, iar în minutul 85 Daniel Popa a închis tabela din pasa lui Cooper,  pentru o victorie care aduce trei puncte importante pentru Chindia.

Echipa lui Toni Petrea se află pe locul 14 în Superligă, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: superligă-chindia-cristinel ţermure 

viewscnt
Articole similare