Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Serenei Williams vorbeşte deschis despre sportiva din SUA: "Are un copil mic şi o mulţime de probleme mari! Îi va fi incredibil de greu!"

Antrenorul Serenei Williams vorbeşte deschis despre sportiva din SUA: "Are un copil mic şi o mulţime de probleme mari! Îi va fi incredibil de greu!"

Tenis

Comentarii

Serena Williams a revenit în circuitul WTA după ce a născut, însă e încă departe de forma arătată înainte de a deveni mamă. Antrenorul sportivei din SUA, Patrick Mouratoglou, a vorbit pentru presa americană despre problemele întâmpinate de Serena după revenire, dar şi despre obiectivul sportivei de 36 de ani: stabilirea unui nou record absolut în materie de turnee de Mare Şlem câştigate.

Totuşi, Mouratoglou admite că Williams mai are mult de lucru pentru a ajunge la nivelul dorit.

"Are un copil mic, are de asemenea o mulţime de probleme mari. Pe o parte din ele le-a prezentat şi în conferinţele de presă. Ceea ce e important e însă că îşi doreşte să revină, munceşte din greu pentru asta. A fost pe teren la Indian Wells şi Miami, e clar că nu a fost pregătită din punct de vedere mental.

Are nevoie de mai mult timp, intenţia ei este una clară: s-a întors ca să câştige mai multe Grand Slam-uri. Doar despre asta este vorba. A cucerit deja 23, dar vrea să bată recordul tuturor timpurilor. Nu este un secret pentru nimeni că va fi incredibil de greu, dar merită, pentru că va rămâne veşnic în istoria tenisului", a declarat Patrick Mouratoglou pentru Sky Sports.



Serena Williams a jucat doar patru meciuri după revenire, în turneele de la Indian Wells şi Miami, înregistrând două victorii şi două înfrângeri.

Afla mai multe despre: serena williamstenissuamouratoglou 

viewscnt
Articole similare