You are here:

Antrenorul Sergiu Stancu, despre grupa României la CM de volei: ”Avem şanse reale de calificare, depinde doar de noi”

Antrenorul Sergiu Stancu, despre grupa României la CM de volei: ”Avem şanse reale de calificare, depinde doar de noi”

Alte sporturi

Comentarii

Antrenorul naţionalei de volei masculin a României, Sergiu Stancu, a declarat despre adversarele din grupa B, la CM2025, că sunt şanse reale de calificare în optimile de finală, chiar dacă este o grupă grea.

”Avem şanse reale de calificare. Totul depinde doar de noi. Avem o grupă foarte grea, dar nici nu puteai să te aştepţi la altceva. România venea din urna a patra valorică, iar toţi adversarii sunt în faţa noastră. Tot ce îmi doresc eu este ca jucătorii români să evolueze la echipele de club, să vină la echipa naţională cu încredere, cu motivaţie.

Uşa echipei naţionale va rămâne mereu deschisă, cei mai buni jucători, fără îndoială, vor face parte din lotul României la Campionatul Mondial. Vom intra în fiecare meci cu gândul doar la victorie. Sigur că va fi infinit mai greu cu Polonia. Dar dacă am reuşit să batem Franţa, campioana olimpică, de ce nu am bate şi vicecampioana olimpică? Naţionala noastră a arătat, în multe meciuri, că e capabilă să se bată cu oricine. Important e să jucăm noi cel mai bun volei”, a declarat Sergiu Stancu, citat de FR Volei.

Naţionala de volei masculin a României va evolua în grupa B la Campionatul Mondial din 2025, cu reprezentativele Polonia, Qatar şi Olanda. Tricolorii ajung la turneul final al CM după 43 de ani, iar performanţa se datorează ocupării locului 26 în rankingul FIVB, în care au punctat rezultatele din meciurile oficiale din intervalul 26 iunie 2019 – 1 iunie 2024.

Afla mai multe despre: cm voleiromâniasergiu stancu 

viewscnt
Articole similare