Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul-surpriză care ar fi putut veni la FCSB, dar nu i-a permis regulamentul: ”Gigi s-a declarat un admirator al lui” | EXCLUSIV

Antrenorul-surpriză care ar fi putut veni la FCSB, dar nu i-a permis regulamentul: ”Gigi s-a declarat un admirator al lui” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Odată cu plecarea lui Edi Iordănescu, Toni Petrea a revenit pe banda FCSB-ului, însă Becali mai considera doi candidaţi pentru post.

Edi Iordănescu a venit la FCSB cu vise că va putea readuce echipa în fruntea fotbalului românesc, însă s-a văzut nevoit să părăsească echipa după mai puţin de trei luni.

Gigi Becali a încălcat promisiunile pe care i le-a făcut tehnicianului, iar acesta a ales să plece de la club, fără măcar să mai încerce să obţină clauza dde reziliere promisă de patron.

FCSB a instalat rapid un nou antrenor, pe Toni Petrea, care revine pe banca echipei la şase luni de când a plecat iniţial, în urma ratării campionatului.

Antrenorul-surpriză care ar fi putut veni la FCSB, dar nu i-a permis regulamentul

Conform lui MM Stoica, numele lui Petrea a fost primul care a venit în minte conducerii FCSB-ului, chiar dacă Becali s-a gândit şi la un al t tehnician, pe care îl admiră de mult.

Ilie Poenaru era şi el pe lista echipei roş-albastre, însă, conform regulamentului impus de FRF, ”într-un an competiţional, un antrenor va putea semna cel mult două contracte cu echipe din Liga 1”.

Pe Mirel a spus Gigi foarte clar nici nu vrea să îşi detelioreze relaţiile pe care le au, primul nume pronunţat a fost Toni Petrea.

E adevărat că Gigi e de foarte multe timp s-a declarat un admirator al lui Poenaru, a fost o discuţie colaterală, era clar că Toni va fi primul contactat.

I-am spus că Poenaru nu poate să antreneze pentru că are deja două echipe pe care le-a antrenat şi pandemia se pare că nu s-a terminat”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Toni Petrea a fost ultimul antrenor ce ia adus un trofeu FCSB-ului, după ce a câşştigat Cupa României la formaţia finanţată de Gigi Becali, în 2020.

Tânărul tehnician a părăsit echipa la finalul ultimei stagiuni, după ce a ratat titlul pe ultima sută de metri, deşi a fost lider o bună perioadă în campionat, în timpul sezonului regular.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare