Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ-bombă în ziua debutului lui Ronaldo! Dezvăluirea făcută de cel mai bun fotbalist din istorie: "Şi eu puteam să joc pentru Juventus"

Anunţ-bombă în ziua debutului lui Ronaldo! Dezvăluirea făcută de cel mai bun fotbalist din istorie: "Şi eu puteam să joc pentru Juventus"

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo debutează, sâmbătă, în tricoul echipei Juventus, într-un meci programat de la 19:00, în deplasare, cu Chievo. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 2 şi live video pe site-ul nostru.

În ziua în care Ronaldo îşi va începe aventura în Serie A, legendarul Pele i-a urat succes starului portughez şi a dezvăluit că şi el a fost la un pas de a ajunge la Juventus, în urmă cu 57 de ani.

"Succes, Cristiano Ronaldo, în primul tău meci la Juventus. Dacă lucrurile ar fi stat altfel, aş fi putut juca şi eu pentru Bătrâna Doamnă. În timpul unei cine, într-o seară din 1961, proprietarul Fiat i-a oferit preşedintelui lui Santos un milion de dolari pentru a mă transfera. Eu am jucat doar în aceste dungi (n.r. - la Santos), însă", a notat Pele, pe pagina sa de Facebook.

Ajuns la 77 de ani, Pele a jucat de-a lungul carierei doar la Santos (1956-1974) şi New York Cosmos (1975-1977), precum şi la echipa naţională a Braziliei, fiind considerat de mulţi cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor.

Afla mai multe despre: ronaldopelejuventus 

viewscnt
Articole similare