Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultim moment despre postul de antrenor al Astrei! Bogdan Andone, după ce nu a stat pe bancă în ultima partidă: "Mâine încheiem ce e de făcut"

Anunţ de ultim moment despre postul de antrenor al Astrei! Bogdan Andone, după ce nu a stat pe bancă în ultima partidă: "Mâine încheiem ce e de făcut"

Astra Giurgiu

Comentarii

Antrenorul Astrei, Bogdan Andone, a recunoscut că a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru încă un an de contract cu echipa, pe care a calificat-o în play-off.

Bogdan Andone semnează cu Astra: "Am ajuns la un acord"

Astra a reuşit să mai rezolve o problemă, pe lângă problema salariilor şi a contractelor care expiră. Antrenorul Bogdan Andone a recunoscut că a ajuns la o înţelegere cu Ioan Niculae pentru a rămâne la Astra. 

Tehnicianul a confirmat că mai rămâne încă un an la cârma echipei din Giurgiu, imediat după partida dintre Astra şi Gaz Metan, scor 0-0"În principiu, am ajuns la un acord, urmând ca mâine să încheiem ce e de făcut. A fost extrem de dificil (n.r. - în meciul cu Gaz Metan), a fost lipsă de ritm, cred că va fi nevoie de cel puţin două, trei meciuri ca să ajungem la ritmul de joc necesar", a declarat antrenorul reconfirmat de Astra, în cadrul unei conferinţe de presă.

Bogdan Andone nu a stat pe banca tehnică la partida contra lui Gaz Metan, din cauză că îi expira actualul contract cu Astra marţi, 16 iunie.

Dusan Uhrin l-a enervat pe Bogdan Andone

Antrenorul Astrei s-a arătat iritat de decizia lui Gaz Metan de a-l lăsa pe Dusan Uhrin, noul antrenor al echipei, să fie pe banca tehnică, în aceeaşi zi în care a ajuns în România"Nu cred că era normal ca antrenorul să vină direct din aeroport când noi am stat carantinaţi şi în cantonament şi am făcut nu ştiu câte teste", a mai spus antrenorul Astrei. 

 

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare