Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră! Ce decizie a luat Simona Halep în privinţa antrenorului

Anunţ de ultimă oră! Ce decizie a luat Simona Halep în privinţa antrenorului

Tenis

Comentarii

Thierry Van Cleemput este noul antrenor al Simonei Halep, a anunţat PR managerul ei pentru WTA Insider. Cele două părţi ajunseseră la o înţelegere încă de la Australian Open, însă Halep şi Van Cleemput au spus atunci că urmează o perioadă de probă.

Este oficial, Thierry Van Cleemput este antrenorul care i-a luat locul lui Darren Cahill, anunţă site-ul WTA. Negocierile au început încă din timpul turneului Australian Open, dar au spus atunci că sunt doar discuţii şi vor lua o decizie finală după o perioadă în care se vor lămuri dacă sunt sau nu compatibili.

Van Cleemput a spus atunci că va veni în România să o pregătească pe Simona pentru Fed Cup, ocazie în care se va şi lămuri dacă poate colabora cu fostul număr 1 mondial. Se pare că perioada de probă a trecut, astfel că site-ul WTA anunţă acum că Thierry Van Cleemput este noul antrenor al Simonei.

Înainte de acest contract, Van Cleemput l-a pregătit pe David Goffin, însă cei doi au rupt colaborarea după ce jucătorul belgian a fost eliminat de la Australian Open.

Afla mai multe despre: thierry van cleemputsimona halepantrenor 

viewscnt
Articole similare