You are here:

Anunţ de ultimă oră la FCSB! Becali l-a făcut praf pe Florinel Coman: ”Lasă-mă, bă, în pace” Ce va păţi ”Mbappe”

Anunţ de ultimă oră la FCSB! Becali l-a făcut praf pe Florinel Coman: ”Lasă-mă, bă, în pace” Ce va păţi ”Mbappe”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a continuat atacurile la Florinel Coman, după o nouă partidă slabă făcută de ”Mbappe”. Patronul FCSB-ului l-a făcut praf pe jucătorul pe care a plătit trei milioane de euro.

Becali este nemulţumit total de randamentul lui Coman şi plănuieşte să scape cât mai repede de jucătorul adus de la Viitorul Constanţa.

Am dat trei milioane de euro pe el, mă gândeam că să crească, dar el nu mai creşte. Mai mult, el e şi în regres. Nu mai driblează, nu mai face nimic din ce făcea la Viitorul. Are 14.000 de euro salariu pe lună, poate se mulţumeşte cu atât, altceva nu-mi explic ce poate fi.

Nu îl strică Bucureştiul şi nici nu mă interesează că înjură pe teren. Poate să înjure în fiecare secundă, dar vreau să joace bine. El nu face nimic. Nici nu mai fumează, aşa zice, dar nu ştiu ce se întâmplă cu el.

Să şi înjuri, să nici nu joci... lasă-mă, bă, în pace. Se dă şi tartor la echipă. Nu poţi să fii şmecher la Becali. Să fie Man tartor la echipă, nu el. Dacă mă supăr pe Florinel Coman, mă supăr pe banii mei”, a tunat Becali, la Pro X.

DE LA CE A PORNIT TOTUL

Înaintea partidei de la Iaşi, Florinel Coman i-a atacat pe Dică şi Becali, spunând că nu e normal să nu fie un prim ”11” clar la FCSB.

Este un haos ce se întâmplă, dar părerea mea e că ar trebui să se facă un 11 şi să se dea continuitate. Aşa, dacă joci două meciuri, după eşti scos la pauză, iar intri, iar eşti scos şi tot aşa, ne este greu. Suntem jucători tineri şi nu ne pică foarte bine, Pe oricine deranjează când e scos la pauză. E normal să te deranjeze.

Dar asta este, trebuie să fim mai bine pregătiţi psihic. Aşa fac echipele puternice din Europa, merg pe un nucleu şi de aceea au rezultate", a declarat Florinel Coman

Afla mai multe despre: florinel comanbecalifcsb,  

viewscnt
Articole similare