You are here:

Anunţ de ultimă oră! Persoanele vaccinate ar putea intra la meciurile din Cupa României. Ce a spus vicepremierul ţării

Anunţ de ultimă oră! Persoanele vaccinate ar putea intra la meciurile din Cupa României. Ce a spus vicepremierul ţării

Fotbal intern

Comentarii

Vicepremierul Dan Barna a declarat vineri, la Sibiu, că va încerca să permită accesul spectatorilor la un meci din Cupa României.

Numărul de spectatori ar fi limitat, iar doar persoanele vaccinate vor avea acces. În Cupa României vor avea loc, săptămâna viitoare, partidele Dinamo – Astra Giurgiu (11 mai, ora 20.15) şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova (12 mai, ora 20.30), în manşa secundă a semifinalelor.

În tur, Astra a învins Dinamo cu 1-0 şi Universitatea Craiova s-a impus cu 3-0 în confruntarea cu Viitorul Pandurii. Finala Cupei României se va disputa în 22 mai, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

“Cupa României – meciul din perioada următoare – să fie un eveniment fanion de test la care să poată participa un număr limitat de persoane, dar persoane vaccinate. Intenţionăm să redeschidem acivităţile sportive şi participarea publicului, cu această condiţie: persoane vaccinate”, a spus Barna.

Meciul care se va juca cu suporteri din Cupa României va fi un prim test pentru Campionatul European din vara viitoare. Competiţia se va desfăşura cu un număr limitat de fani, iar Arena Naţională va fi gazda a 4 meciuri. 

Afla mai multe despre: cupa româniei 

viewscnt
Articole similare