Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ de ultimă oră. Un fost stelist se retrage din fotbal: ”Perioada mea a luat sfârşit”

Anunţ de ultimă oră. Un fost stelist se retrage din fotbal: ”Perioada mea a luat sfârşit”

FCSB

Comentarii

Lucian Sânmărtean a fost ofertat recent de Dinamo. Fostul fotbalist al FCSB a discutat cu Adrian Mutu, dar a refuzat, întrucât nu mai este de mult apt de joc. Mai mult de atât, mijlocaşul în vârstă de 37 de ani a lăsat să se înţeleagă că aventura lui de fotbalist profesionist a luat deja sfârşit.

”M-a sunat Adi, am avut o discuţie bărbătească cu el, i-am explicat că sunt într-o perioadă de reacomodare cu fotbalul, pentru că eu patru luni de zile nu am făcut nimic. El avea nevoie de mine apt, să pot juca acum, i-am explicat că nu sunt în formă.

Nu risc să ajung la echipă şi să mă fac de râs. El a înţeles şi rămânem în continuare prieteni. Cam asta a fost. A contat însă şi faptul că eu am jucat la Steaua şi am decis să nu risc să nu mă acomodez şi după să fiu criticat de toată lumea”, a povestit declarat Sânmărtean.

”Mi-e dor de fotbal, mi-e dor de tot ceea ce înseamnă să fii fotbalist, dar perioada mea a luat sfârşit. Pentru mine începe altă perioadă, sper la fel de bună”, a precizat Lucian Sânmărtean, conform Digi Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualucian sanmarteanretragere 

viewscnt
Articole similare