Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ din interior despre negocierile FRF cu Boloni: "S-au întâlnit, discuţiile continuă!" | EXCLUSIV

Anunţ din interior despre negocierile FRF cu Boloni: "S-au întâlnit, discuţiile continuă!" | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu la FRF, a vorbit despre venirea lui Ladislau Boloni (67 de ani) la Bucureşti pentru a negocia cu FRF posibila preluare a postului de selecţioner. Invitat la Telekom Sport, Vochin a spus că Burleanu, Stoichiţă şi Boloni s-au întâlnit, joi seara, pentru a negocia.

Anunţ din interior despre negocierile FRF cu Boloni: "S-au întâlnit, discuţiile continuă!" | EXCLUSIV

Joi, Ladislau Boloni a sosit la Bucureşti pentru a continua negocierile cu Federaţia Română de Fotbal pentru eventuala preluare a postului de selecţioner. Boloni a întors vizita făcută acum câteva săptămâni de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă în Franţa, iar venirea antrenorului în România e un semn că discuţiile sunt pe un făgaş bun.

Invitat la Telekom Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedinteleui FRF - Răzvan Burleanu -, a comentat sosirea lui Ladislau Boloni şi a dat detalii "din interior". Vochin a spus că Boloni, Burleanu şi Stoichiţă s-au întâlnit joi seara pentru a continua negocierile începute în Franţa, dar discuţiile vor continua.

"A venit, a fost aşteptat. Cei trei s-au întâlnit în seara asta. Evident, discuţiile continuă, mâine la FRF. Cred că avocaţii domnului Boloni au lucrat şi vor lucra mult. Nu e uşor să negociezi cu domnul Boloni. Nu cred că lui Boloni i s-a propus ceva diferit faţă ce i s-a propus lui Hagi sau Petrescu. Pentru toată lumea a fost acelaşi tip de propunere", a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport.

Boloni a venit la Bucureşti pentru a negocia cu FRF

Ladislau Boloni a sosit din Franţa la Bucureşti, iar pe aeroport a fost aşteptat de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal. Tehnicianul împreună cu cei de la FRF vor purta o nouă sesiune de discuţii, vineri, la sediul FRF.

Boloni a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona.

Boloni a pregătit România timp de 13 meciuri, timp în care a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri

Afla mai multe despre: bolonifrfnegocieriselectionernationalaromania 

viewscnt
Articole similare