You are here:

Anunţ important pentru fanii Rapidului! ”Bocciu” a dezvăluit când va reveni pe stadion: ”Până atunci nu am voie”

Anunţ important pentru fanii Rapidului! ”Bocciu” a dezvăluit când va reveni pe stadion: ”Până atunci nu am voie”

Rapid

Comentarii

Liviu Ungurean, alias Bocciu, a anunţat data în care îi va expira interdicţia ce nu îi permite să asiste la evenimente sportive.

”Bocciu" a fost arestat preventiv pe data de 15 martie pentru constituire de grup infracţional. Acesta a fost în spatele introducerii materialelor pirotehnice pe stadion. 

Fostul lider al Peluzei Nord a fost eliberat condiţionat la două luni distanţă de la momentul în care a fost arestat. Deşi a fost prezent la petrecerea organizată de galeria Rapidului cu ocazia împlinirii a 101 ani de la înfiinţarea clubului, Liviu Ungurean a renunţat la statutul de lider al suporterilor alb-vişinii.

După arestarea lui ”Bocciu”, galeria Rapidului şi-a exprimat susţinerea faţă de acesta prin scandări şi mesaje, iar fanii din Giuleşti au recunoscut în mediul online că se simte omului care a reuşit să reînteregească Peluza Nord.

Bocciu poate reveni pe stadioane într-o lună. Dezvăluirea făcută de fostul lider al Peluzei Nord

Liviu Ungurean a anunţat că interdicţia sa va explica pe data de 11 noiembrie, astfel că prima sa apariţie pe stadion după ”Dosarul Pyro” ar putea fi consemnată la partida cu CFR  din etapa a 17-a, ce se va disputa la Cluj.

Cu toate acestea, Bocciu va călători la Botoşani la sfârşitul săptămânii alături de fanii giuleşteni, însă va urmări desfăşurarea ostilităţilor din afara arenei.

„În momentul de faţă am interdicţie să merg la evenimentele sportive până pe 11 a 11-a. Până atunci nu am voie să particip la nicio competiţie sportivă. În fiecare zi sper să mi se ridice această interdicţie, pentru că stadionul face parte din viaţa mea.

Eu sunt de mic copil pe stadioane, nu cred că am făcut rău nimănui ca să fiu ţinut departe de stadion. Dacă făceam probleme mă supuneam regulilor, dar în contextul actul nu cred că merit această interdicţie.

Nici la antrenamente nu pot să merg, nu am voie să intru în nicio bază sportivă. Nici la badminton nu am voie. Asta este legea, mă supun legii. Sunt puţin nedumerit, pentru că nu înţeleg de ce. Dacă făceam infracţiuni şi nenorociri pe stadioane intram sub incidenţa Legii 4”, a spus Liviu Ungurean, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidsuperligabocciu 

viewscnt
Articole similare