You are here:

Anunţ major! Primul derby din Bucureşti din noul sezon NU se va juca pe Arena Naţională. Mutarea la care nu se aşteptau fanii

Anunţ major! Primul derby din Bucureşti din noul sezon NU se va juca pe Arena Naţională. Mutarea la care nu se aşteptau fanii

Superliga

Comentarii

Astăzi, pe 1 iulie, s-a tras la sorţi ţintarul pentru noul sezon al Superligii.

Rapid - Dinamo, una dintre cele mai vechi rivalităţi din fotbalul românesc îşi va consuma prima bătălie la mijlocul lunii august, însă nu pe Arena Naţională, aşa cum se aşteptau probabil suporterii.

Decizia care îi va nemulţumi pe fani! Primul derby din Bucureşti din noul sezon nu se va disputa pe Arena Naţională

Rapid şi Dinamo se vor întâlni în etapa a şasea, însă sunt şanse infime ca derby-ul să se dispute pe Arena Naţională, din cauza concertului pe care Ed Sheeran îl va susţine la Bucureşti în acea perioadă.

Din informaţiile oferite de Radio Dinamo, partida se va disputa în Giuleşti, deşi interesul va fi, cel mai probabil, unul uriaş, Arena Naţională fiind varianta ce i-ar fi satisfăcut pe suporterii din cele două tabere.

Din cauza concertelor ce vor fi organizate în această vară pe Arena Naţională, FCSB va trebui să joace meciurile din preliminariile Champions League considerate ”acasă” în Ghencea, dar şi o parte din partidele din turul Superligii.

În sezonul trecut, Rapid şi Dinamo s-au întâlnit de două ori în campionat. Partida din tur s-a disputat în Giuleşti, iar returul pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: superligadinamorapid 

viewscnt
Articole similare