Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial. Costel Gâlcă a fost prezentat la noua echipă. Cu cine a semnat antrenorul român şi ce obiectiv are

Anunţ oficial. Costel Gâlcă a fost prezentat la noua echipă. Cu cine a semnat antrenorul român şi ce obiectiv are

Stranieri

Comentarii

Costel Gâlcă (49 de ani) a fost anunţat oficial la Al-Hazem, echipă din campionatul Arabiei Saudite.

Antrenorul român a ajuns la o înţelegere cu şefii clubului arab şi va avea un salariu imens. Noul antrenor al lui Al-Hazem ar urma să primească 1.080.000 de euro anual. Echipa din campionatul Arabiei Saudite l-ar fi dorit şi pe Edi Iordănescu, dar fostul antrenor de la FCSB a avut pretenţii salariale mult prea mari.

În campionatul saudit, Costel Gâlcă se va duela cu fostul selecţioner, Cosmin Contra, care o pregăteşte pe Al-Ittihad.

Al-Hazem ocupă în acest moment locul 15 în campionat, iar Costel Gâlcă va trebui să salveze echipa de la retrogradare. 

Dezvăluire senzaţională a lui Costel Gâlcă! A primit oferta de a o prelua pe Dinamo: ”E tentant, o echipă mare, un brand mare”

Costel Gâlcă a dezvăluit că a refuzat două oferte de a o prelua pe Dinamo în ultimii ani.

Dinamo se află cea mai neagră situaţie din istoria clubului. În plină insolvenţă, echipa din Ştefan cel Mare ţine cu dinţii de un loc în Liga 1 şi face tot ce poate pentru a nu înceta din existenţă. Marii dinamovişti îşi dau silinţa să salveze clubul, iar fanii trimit în continuare bani pentru a ajuta cu costurile echipei.

Însă, înaintea problemelor financiare, Dinamo avea vise măreţe, de a reveni în fruntea fotbalului românesc. ”Câinii” voiau să câştige primul titlu după 2007 şi plănuiau să aducă un antrenor experimentat în Liga 1. Costel Gâlcă, campion al României cu FCSB, intrase în vizorul formaţiei roş-albă.

De două ori s-au interesat ”câinii” de serviciile sale şi de două ori a refuzat, spune Gâlcă. Fostul tehnician al lui Velje a fost tentat de oferta primită, însă dragostea faţă de Steaua l-a prevenit din a da curs propunerii din partea lui Dinamo.

Dezvăluire senzaţională a lui Costel Gâlcă! A primit oferta de a o prelua pe Dinamo

”Eu sunt stelist. De mic am fost stelist. Am avut ofertă de la Dinamo când eram antrenor. După ce am plecat de la FCSB, la ceva timp. Doar au testat piaţa. Le-am spus „nu”. M-am întrebat de vreo două ori. Pentru toţi e tentantă Dinamo, e o echipă mare, un brand mare”, a explicat Costel Gâlcă pentru Playsport.

În cariera de antrenor, fostul internaţional român le-a mai pregătit pe Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawoun şi Al-Fayha, în timp ce, ca jucător, le-a reprezentat pe FC Naţional, FC Argeş, Steaua, Mallorca, Espanyol, Villareal, Zaragoza, Almeria şi Gimnastic.

Afla mai multe despre: costel gâlcă-arabia sudită-al-hazem 

viewscnt
Articole similare