Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial! FCSB se mai desparte de un jucător: „După ce iau atacant, îl dau”

Anunţ oficial! FCSB se mai desparte de un jucător: „După ce iau atacant, îl dau”

FCSB

Comentarii

Managerul general al echipei FC Voluntari, Ioan Andone, a dezvăluit, miercuri seară, că îşi doreşte să îl împrumute pe mijlocaşul ofensiv Daniel Benzar de la FCSB, fotbalist care se încadrează la regula Under 21 impusă de FRF.

FC Voluntari a transferat 16 fotbalişti în această vară, dar duce lipsă de jucători tineri, astfel că ilfovenii încearcă să îl readucă pe Daniel Benzar, pe care s-au bazat şi în cea de-a doua parte a sezonului trecut. Informaţia a fost făcută publică de Ioan Andone, în cadrul emisiunii Sport Report, după ce a fost întrebat despre sfaturile pe care i le-a dat în ultima vreme patronului FCSB-ului, Gigi Becali.

"Eu îl caut pe el, pentru că clubul meu are un interes, nu eu personal. Nu mă sună el. Eu îl caut, pentru că îl dorim foarte mult pe (n.r. - Daniel) Benzar, îl vrem ca Under 21 la noi, l-am avut, a dat satisfacţie, iar Daniel Opriţa îl cunoaşte. Normal că trebuie să mă duc la el. Nu sunt sfătuitor, nu sunt consultant, dar mă duc la el şi mă întreabă. De o lună îmi spune, dacă iau atacant, ţi-l împrumut. A fost la noi, s-a simţit bine. La noi joacă, iar la Steaua nu joacă", a explicat Ioan Andone, la Telekom Sport.

În vârstă de 20 de ani, Daniel Benzar a revenit în această vară la FCSB, după ce în cea de-a doua parte a sezonului trecut a evoluat sub formă de împrumut la Voluntari. În perioada petrecută la formaţia ilfoveană, tânărul mijlocaş a jucat în 13 meciuri şi a reuşit să înscrie două goluri şi să dea două pase decisive. La prima echipă a FCSB-ului, Daniel Benzar a adunat 12 partide şi a înscris de patru ori.

Ioan Andone a precizat că i-a recomandat doi atacanţi lui Becali. Este vorba despre Andrei Cristea şi Ştefan Blănaru, de la Poli Iaşi, respectiv FC Hermannstadt.

 "I-am spus că, la ora actuală, e cel mai bun atacant din Liga 1, pentru Steaua. Cristea a mai fost şi la Steaua, şi la Dinamo. În ultimii doi ani a dat 25-30 de goluri. Are nevoie de un om care să pună presiune pe «Bizon». Blănaru e alt atacant român, că de români m-a întrebat. Eu n-am vrut să îi propun de la mine, că îi ziceam de (n.r. - Adrian) Bălan. Alţi atacanţi români care să fie de Steaua nu găseşti", a mai spus Ioan Andone.

În final, Ioan Andone a negat informaţia potrivit căreia a fost propus de Gigi Becali la Voluntari: "Sigur nu! A propus pe altul şi nu pot să spun numele, el mi-a zis".

Afla mai multe despre: fcsbbenzarbecali 

viewscnt
Articole similare