Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surpriză înainte de US Open! Angelique Kerber a rămas însărcinată

Anunţ surpriză înainte de US Open! Angelique Kerber a rămas însărcinată

Tenis

Comentarii

Jucătoarea germană Angelique Kerber, locul 52 WTA, a anunţat, miercuri, în social media, că nu va participa la US Open şi va lipsi o perioadă din circuit deoarece este însărcinată.

“Îmi doream mult să joc la US Open, dar până la urmă am decis că doi contra unul nu este o competiţie corectă”, şi-a început sportiva mesajul cu o glumă, ataşând între altele şi un emoticon cu un biberon.

“În următoarele luni, voi lua o pauză în ceea ce priveşte călătoriile în lume ca jucătoare de tenis, însă cred că fac asta din cel mai bun motiv posibil. Îmi veţi lipsi.

New York a fost deseori un punct de referinţă în cariera mea şi simt că nici cu acest an situaţia nu va fi diferită, într-un fel! De la restartarea carierei mele 2011, la câştigarea titlului în 2016 şi a deveni unmărul 1 în lume... US Open are un loc special în inima mea şi mi-aş fi dorit să vă spun la revedere tuturor pe teren, înainte de o pauză.

Să fiu sportiv profesionist înseamnă totul pentru mine, dar sunt recunoscătoare pentru noua cale pe care o iau. Sinceră să fiu, sunt emoţionată şi încântată în acelaşi timp. Vă mulţumesc pentru susţinere – înseamnă totul pentru mine”, a notat Kerber pe Instagram.

Afla mai multe despre: angelique kerber 

viewscnt
Articole similare