Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul aşteptat de toată lumea! Oficialii britanici au adus la suprafaţă cadavrul descoperit în aeronava în care se afla Sala

Anunţul aşteptat de toată lumea! Oficialii britanici au adus la suprafaţă cadavrul descoperit în aeronava în care se afla Sala

Diverse

Comentarii

Operaţiunile în cazul prăbuşirii avionului în care se afla fotbalistul Emiliano Sala au ajuns într-o nouă etapă. Investigatorii au reuşit ieri să recupereze corpul care se afla în avionul prăbuşit în seara zilei de 21 ianuarie.

Acesta a fost trimis spre investigare nefâcându-se însă precizarea dacă este vorba despre fotbalist sau despre pilotul aeronavei. În cadrul aceleiaşi operaţiuni s-a încercat şi recuperarea avionului aflat pe fundul Canalului Mânecii, însă condiţiile meteo au făcut imposibil acest lucru. 

"În condiţii dificile, AAIB şi specialiştii contractaţi pentru această misiune au reuşit să recupereze corpul observat în epavă. Operaţiunea s-a desfăşurat în cea mai demnă manieră posibilă, iar familiile au fost ţinute tot timpul la curent. Cadavrul a fost dus la Portland pentru a ajunge apoi la morga din Dorset" a precizat autoritatea britanică de investigre a incidentelor aviatice. 

Afla mai multe despre: emilioano salarecuperare cadavruavion prăbuşit 

viewscnt
Articole similare