You are here:

Anunţul care zguduie Giuleştiul! Neil Lennon a dezvăluit ce jucători vor pleca de la Rapid: ”Vor fi împrumutaţi”

Anunţul care zguduie Giuleştiul! Neil Lennon a dezvăluit ce jucători vor pleca de la Rapid: ”Vor fi împrumutaţi”

Superliga

Comentarii

Lotul Rapidului a suferit numeroase modificări odată cu venirea lui Neil Lennon pe banca tehnică a formaţiei giuleştene.

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid pe 21 mai, iar de atunci au început mişcările de trupe în Giuleşti. Formaţia patronată de Dan Şucu a punctat la capitolul noilor veniţi, dar şi plecările au fost numeroase.

Iulian Cristea, Funsho Bamgboye, Ermal Krasniqi şi  Alexandru Albu sunt cele mai importante nume care au părăsit clubul alb-vişiniu în această vară, însă Neil Lennon a dat de înţeles că Rapid continuă campania de transferuri pentru a suplini poziţiile compartimentele subţiri din lot.

Rapid continuă ”curăţenia de vară”! Anunţul a fost făcut chiar de Neil Lennon

Tehnicialul a dezvăluit că vor mai urma plecări, iar aici s-a referit la  câţiva dintre fotbaliştii tineri, ce vor fi împrumutaţi.

”Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îţi place să îţi faci treaba cu uşile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem nişte modificări.

Lotul este puţin cam mare în acest moment, aşa că va trebui să-l micşorăm. Câţiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutaţi către alte cluburi.

În ceea ce priveşte aducerea altor jucători, vom vedea”, a spus Neil Lennon, pentru Rapid TV.

Afla mai multe despre: neil lennonsuperligarapid 

viewscnt
Articole similare