Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul de ultim moment al lui Victor Angelescu după accidentările de la Rapid: ”Ţine şi de jucător. Vom investiga!”

Anunţul de ultim moment al lui Victor Angelescu după accidentările de la Rapid: ”Ţine şi de jucător. Vom investiga!”

Rapid

Comentarii

Rapid nu traversează cea mai bună formă în campionat. Victor Angelescu este decis să ia mai multe măsuri la club.

Echipa a fost pe val încă de la începutul sezonului şi chiar se spunea că are şanse mari să câştige titlul. Totuşi, în ultimele etape, echipa lui Mutu a pierdut puncte şi s-a îndepărat de lider. 

Rapid a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie, iar Victor Angelescu a anunţat că va lua măsuri. Mai mulţi jucători ai giuleştenilor sunt accidentaţi şi nu sunt disponibili pentru meciurile din campionatul intern. 

Oficialii echipei şi staff-ul vor analiza accidentările jucătorilor pentru a afla cum de s-a ajuns la o asemenea situaţie. 

”Ne va prinde foarte bine pauza, pentru că avem o echipă întreagă accidentată. Mai avem două meciuri şi după aia luăm pauză şi sperăm să-i recuperăm când se reia campionatul. Am investigat, dar trei sunt destul de grave, sunt mai de lungă durată şi ştiam de ele, iar la ceilalţi sunt probleme musculare.

Am investigat, vorbim, ne facem temele şi o să luăm anumite măsuri după ce se vor termina şi ultimele două meciuri şi în mare sperăm că nu vom mai repeta astfel de perioade, să nu se mai întâmple şi în a doua parte aceleaşi probleme.

Nu cred că e vina stafului. Sunt mai multe motive. Ţine şi de jucător. Cum se odihneşte, cum doarme, cum se alimentează. Sunt mai multe lucruri. O să investigăm şi o să vedem dacă este vorba despre ghinion sau nu, ca să ne putem da seama ce putem face ca pe viitor să nu mai avem asemenea situaţii”, a spus Victor Angelescu.

Fiorentina a câştigat turneul de pe Arena Naţională

AC Fiorentina a învins sâmbătă pe Rapid, scor 3-0, în cadrul turneului triunghiular organizat la Bucureşti. Italienii au fost desemnaţi câştigători ai turneului.

AC Fiorentina a învins pe Rapid cu 3-0, prin golurile înscrise de Kouame (min. 30) şi Benassi (min. 43, 60).

Fiorentina a câştigat trofeul pus în joc, după ce a întrecut şi pe Borussia Dortmund cu 2-0 (Mandragora 35, Bonaventura 40).

În primul meci, Borussia Dortmund a învins pe Rapid cu 2-1 (Pohlmann 12, Reyna 50 / Al. Ioniţă 28).

Afla mai multe despre: rapid-victor angelescu-adrian mutu 

viewscnt
Articole similare