Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul de ultimă ora al lui Gerrard despre situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! ”Nu ştiu când va reveni în echipă!”

Anunţul de ultimă ora al lui Gerrard despre situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! ”Nu ştiu când va reveni în echipă!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi s-a accidentat, din păcate, chiar în prima etapă a campionatului scoţian.

Hagi a înscris chiar din prima etapă a campionatului intern, dar românul a ieşit accidentat de pe teren, după doar 30 de minute. Ianis nu a fost disponibil nici pentru turul cu Malmo din preliminariile UEFA Champions League, pierdut cu 2-1. 

Gerrard a vorbit în cadrul conferinţei premergătoare partidei din etapa a doua din campionatul scoţian, contra lui Dundee United.  Antrenorul englez a fost întrebat despre starea lui Ianis, iar Gerrad o oferit o veste rea pentru internaţionalul român. 

”Vom juca din nou fără Ianis Hagi. Nu ştiu când va reveni, am fost întrebat des despre asta”, a spus Steven Gerrard la conferinţă. 

Accidentarea lui Ianis a provocat controverse în Scoţia, iar mai mulţi specialişti l-au dat exemplu pentru a schimba mentalitatea arbitrilor, care nu taxează astfel de intrări. 

”Suntem îngrijoraţi de nivelul de violenţă, unii ar spune brutalitate!”

”Suntem îngrijoraţi de nivelul de violenţă, unii ar spune brutalitate, care se practică în fotbalul din Scoţia.Ianis Hagi, un jucător cu calităţi tehnice mult mai mari decât ale oricărui jucător scoţian, a ridicat această problemă după ce a impresionat cu o evoluţie plină de energie şi creativitate. 

După 31 de minute, meciul românului s-a încheiat. Fundaşul advers a primit cartonaş galben şi, în afara comentatorilor care au etichetat faultul drept ”groaznic”, nu s-a discutat prea mult despre acest moment deoarece Rangers s-a impus clar pe Ibrox Park.

Din păcate, cine poate vedea reluarea, are imediat sentimentul că fundaşul trebuia eliminat deoarece a fost un fault extrem de dur conform legilor fotbalului”, se arată într-un articol din presa scoţiană.

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare