Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul de ultimă oră al lui Gigi Becali după ce Budescu s-a transferat la FCSB! ”Am semnat actele! Adevăratul campionat o să se joace în play-off!”

Anunţul de ultimă oră al lui Gigi Becali după ce Budescu s-a transferat la FCSB! ”Am semnat actele! Adevăratul campionat o să se joace în play-off!”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani) a semnat cu FCSB. Clubul roş-albaştru a anunţat oficial transferul, pe reţelele sociale, după ce Gigi Becali (63 de ani) anunţase că fotbalistul şi-a pus semnătura pe contract şi va juca din nou pentru echipa sa.

FCSB a anunţat, marţi, pe conturile de pe reţelele sociale că Budescu a semnat şi va juca din nou pentru echipă. Constantin Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017/2018, când a marcat 13 goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 37 de meciuri bifate în tricoul roş-albaştrilor.

Becali a explicat că a dorit să îi aducă lu Edi Iordănescu jucătorii pe care acesta i-a cerut şi a spus că CFR nu este favorită la campionat, chiar dacă are un avans destul de mare în Liga 1. 

”Am semnat actele! Adevăratul campionat o să se joace în play-off!”

”Este al nostru. Am semnat actele. Am încercat să îi aduc lui Edi jucători cu experienţă aşa cum a vrut el. A fost tare supărat după înfrângerea de la Cluj. Avea dreptate şi l-am înţeles. I-am adus cam pe toţi cei pe care el i-a vrut. Eu am mare încredere în Edi şi în băieţii lui.

CFR nu e deja campioană. Aveţi răbdare. Adevăratul campionat o să se joace în play-off, iar punctele se vor înjumătăţi. Consider că am făcut trei transferuri foarte bune. Cu Vali Gheorghe, Keşeru şi Budescu o să fim şi mai puternici”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Budescu a ratat un transfer în Qatar şi a semnat cu FCSB

În urmă cu câteva zile, un transfer al lui Budescu la FCSB părea imposibil şi chiar Mihai Stoica, managerul general al FCSB, recunoştea că şansele sunt practic nule din cauza unei oferte pe care mijlocaşul o avea din Qatar, de la Al Ahli. Între timp, negocierile cu qatarezii au picat şi Gigi Becali a intrat pe fir, i-a făcut o ofertă lui Constantin Budescu şi acesta a acceptat la două zile distanţă. Astfel, Budescu este noul jucător al FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-budescu 

viewscnt
Articole similare