You are here:

Anunţul lui Gigi Becali în privinţa venirii lui Ianis Hagi la FCSB: ”Atunci vom vorbi despre transfer”. Cum a glumit cu Gică Hagi

Anunţul lui Gigi Becali în privinţa venirii lui Ianis Hagi la FCSB: ”Atunci vom vorbi despre transfer”. Cum a glumit cu Gică Hagi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat, în mai multe rânduri, că şi-l doreşte pe Ianis Hagi la FCSB, dar transferul a părut mai mult ca o ”glumă” în familie. Patronul roş-albaştrilor ar vrea să-l aducă pe Ianis doar după ce fotbalistul va convinge la Viitorul şi va ajunge la echipa naţională.

Revenit în România după o aventură nereuşită la Fiorentina, Ianis Hagi a renăscut sub comanda tatălui său la Viitorul. Goluri, pase de gol şi prestaţii din ce în ce mai convingătoare.

Italienii au scris despre un potenţial transfer la AS Roma, în timp ce în ţară Becali încă mai aşteaptă pentru a face o ofertă concretă pentru Ianis.

Eu văd în Ianis un mare talent. Trebuie să stea doi ani la Viitorul pentru a prinde un transfer de top în Europa. Se vede că are talent, dar este inconstant din cauza vârstei. Jucătorii de milioane de euro sunt constanţi.

Glumeam cu Gică atunci când am zis să mi-l dea mie la Steaua. N-aveam când să-l iau, a plecat repede în Italia. Pot eu vreodată să fac pentru el ce face acum tatăl lui? Despre Ianis vom vorbi mai mult peste doi ani”, a spus Becali, la ProX.

Afla mai multe despre: gigi becaliianis hagigica hagiviitorulromafcsb 

viewscnt
Articole similare