Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului în fotbalul mare: ”Lewandowski a venit şi m-a anunţat că vrea să plece la Real Madrid!”

Anunţul momentului în fotbalul mare: ”Lewandowski a venit şi m-a anunţat că vrea să plece la Real Madrid!”

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a dezvăluit prin vocea CEO-ul Karl Heinz Rummenigge că Lewandowski a fost la un pas de un transfer la Real Madrid.

Într-un interviu acordat Check 24, Rummenigge a explicat care a fost motivaţia lui Lewandowski şi de ce atacantul polonez a fost dezamăgit: ”În 2014, Robert a venit la mine şi mi-a zis că vrea să plece la Real Madrid. Voia să câştige UEFA Champions League şi credea că o poate face doar acolo. A fost mereu visul său şi mi-a zis că poate câştiga trofeul doar acolo. De aceea, atunci când a cucerit UEFA Champions League cu Bayern, am fost foarte fericit pentru el. Ştiam că îşi împlinise marele său vis” a explicat Rummenigge.

Spaniolii confirmă: ”Lewandowski a fost la un pas de Real Madrid!”

Jurnalistul spaniol, Javier Matallanas, a vorbit şi el în cadrul emisiunii El Larguero despre acest transfer picat: ”A fost la un pas. Lewandowski a fost la un pas de Real Madrid. Florentino Perez a decis să nu-l transfere pentru că avea încredere mare în Benzema. Era însă clar că Lewandowski era numărul 9 ales de Real Madrid pentru această epocă. N-a fost să fie” a mărturisit şi Matallanas.

Fără discuţie, Robert Lewandowski (32 de ani) este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume în ultimii ani. Polonezul joacă la Bayern Munchen din 2014 şi a marcat 266 de goluri în 307 meciuri pentru campioana Europei. Între 2010 şi 2014 el a evoluat pentru Borussia Dortmund, club pentru care a înscris de 103 ori în 187 de meciuri. Zilele trecute, starul lui Bayern a cucerit trofeul FIFA The Best, în premieră în cariera sa.

Afla mai multe despre: robert lewandowski 

viewscnt
Articole similare