You are here:

Anunţul momentului în Giuleşti! Dorit de Bologna, Albion Rrahmani a luat decizia. Unde va juca atacantul kosovar al Rapidului

Anunţul momentului în Giuleşti! Dorit de Bologna, Albion Rrahmani a luat decizia. Unde va juca atacantul kosovar al Rapidului

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) a intrat în vizorul unor echipe importante din străinătate, precum Rangers, Werder Bremen, sau Bologna. Anul trecut, kosovarul a marcat 15 goluri în 27 de jocuri pentru Rapid în campionat şi părea aproape imposibil pentru Dan Şucu să-l mai păstreze pe Rrhamani în Giuleşti.

Dan Şucu, finanţatorul Rapidului, a păstrat de fiecare dată misterul în ceea ce priveşte viitorul fostului atacant de la Ballkani, care s-a pregătit alături de Rapid în cantonamentul din Slovenia, programat înaintea startului de sezon din Superliga.

În ultimele zile, presa din Kosovo a scris despre interesul celor de la Bologna pentru Rrahmani. Surpriza sezonului trecut din Serie A s-a calificat în Champions League, iar conducerea clubului trebuie să găsească o soluţie pentru compartimentul ofensiv, după plecarea lui Joshua Zirkzee la Manchester United.

ULTIMA ORĂ | Dorit de Bologna, Albion Rrahmani a ieşit în faţă şi a dat de înţeles unde va juca în acest sezon

Întrebat dacă va continua până la Rapid măcar până în iarnă, Rrahmani a lăsat de înţeles că nu va pleca din Giuleşti, cel puţin până la următoarea pauză competiţională, şi a vorbit despre interesul Bolognei.

”(n.r. Am înţeles că vei rămâne la Rapid până în iarnă) Sunt aici. Sunt concentrat 100% pe Rapid. Voi lupta pentru echipă, pentru fani, pentru că ne susţin mereu. Cât timp sunt aici, voi da totul.

(n.r. Bologna este interesată să cumpere un atacant. Crezi că ai avea loc acolo?) Nu ştiu. Dacă oferă ceva, voi vorbi cu domnul Şucu, dacă este o ofertă bună pentru mine mă voi decide.

(n.r. Eşti interesat să mergi la Bologna?) Interesul meu este să joc în primele cinci ligi ale Europei. Sper să ajung să fac asta într-o zi”, a spus Albion Rrahmani.

Rapid debutează în noua ediţie de campionat pe 13 iulie, de la 19:15, la Arad, contra UTA-ei.

Afla mai multe despre: rapidrrahmanibolognasuperliga,  

viewscnt
Articole similare