Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii FCSB! Echipa lui Becali şi-a găsit atacant: ”Mi-au spus că eu voi purta numărul 9!”

Anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii FCSB! Echipa lui Becali şi-a găsit atacant: ”Mi-au spus că eu voi purta numărul 9!”

FCSB

Comentarii

FCSB a rezolvat şi problema atacantului de la echipă.

FCSB a marcat şase goluri şi în cel de-al doilea amical al verii, învingând pe Zimbru Chişinău cu 6-1 (2-0), sâmbătă, în deplasare. La Chişinău, echipa condusă de Toni Petrea a înscris de doar două ori în prima repriză, prin Darius Olaru (min. 10) şi Florinel Coman (min 28).

Şi-au mai trecut numele pe tabelă Joyskim Dawa (min. 61), Musi (min. 70), Mamut (min. 80) şi Ianis Stoica (min. 83). Golul gazdelor a fost reuşit de Pedro Rodriguez, în minutul 77.

În ultimele sezoane, FCSB nu a jucat cu un atacant de meserie. Florin Tănase a fost folosit ca vârf, chiar dacă decarul FCSB-ului are altă poziţie naturală pe terenul de fotbal. Totuşi, căpitanul echipei s-a descurcat bine şi a fost desemnat de mai multe ori cel mai bun marcator din Liga 1. 

După amicalul cu Zimbru Chişinău, Ianis Stoica a anunţat că în sezonul următor va purta numărul 9. MM Stoica a spus în urmă cu câteva săptămâni că FCSB nu va cumpăra alt fotbalist şi îi va acorda mai multe şanse tânărului jucător, care ar fi fost dorit sezonul trecut de Arsenal. 

”Important este să înscriem, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Aveam numărul 19, dar cei din staff mi-au spus să iau numărul 9 pentru că sunt viitorul atacant al echipei. Sper să îmi ajut cât mai mult echipa şi să câştigăm campionatul.

Suntem omogeni, a mai trecut un an peste noi, avem toată încrederea. Suntem un grup, nu suntem individualişti, s-a văzut şi astăzi că suntem o echipă”, a declarat Ianis Stoica după meciul cu Zimbru Chişinău, conform Sport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-ianis stoica 

viewscnt
Articole similare