You are here:

Anunţul surprinzător făcut de Mirel Rădoi. Selecţionerul României crede că marea dorinţă a lui Gigi Becali se poate îndeplini

Anunţul surprinzător făcut de Mirel Rădoi. Selecţionerul României crede că marea dorinţă a lui Gigi Becali se poate îndeplini

FCSB

Comentarii

Dennis Man este cel mai în formă jucător de la FCSB, iar acest lucru a fost remarcat şi de Mirel Rădoi. În plus, selecţionerul consideră că Florinel Coman va reveni şi el după accidentare şi va avea din nou evoluţii apreciate în Liga I.

De altfel, Mirel Rădoi a recunoscut că Gigi Becali ar putea să-i vândă pe cei doi şi să primească 15 milioane de euro în schimbul fiecăruia.

"M-aş bucura ca Man să ajungă măcar pe la echipele la care a jucat Adi Mutu. Este un jucător foarte bun, care poate să joace în lateral, dar şi în poziţie centrală. Văd că deja acumulează forţă, se dezvoltă.

E clar că a simţit că în duelurile unu contra unu suferă şi lucrează din punctul ăsta de vedere. E un jucător care atrage foarte mult. Atât el, cât şi Florinel Coman, amândoi pot reprezenta transferurile pe care FCSB şi le doreste. Eu cred că dacă Steaua era calificată în Europa League şi cu prezenţa celor doi la echipele naţionale, ar fi putut pleca pe aceste sume de 15 milioane de euro" , a spus Mirel Rădoi pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare