Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apar şi primele probleme după transferurile spectaculoase din vară. Laporte se plânge de viaţa din Arabia Saudită: "Mă aşteptam la ceva diferit"

Apar şi primele probleme după transferurile spectaculoase din vară. Laporte se plânge de viaţa din Arabia Saudită: "Mă aşteptam la ceva diferit"
Comentarii

După ce a ajuns în Arabia Saudită, la sfârşitul lunii august, când a semnat cu Al-Nassr, fundaşul Aymeric Laporte s-a declarat acum dezamăgit de experienţa sa din zona Golfului.

Într-un interviu acordat sâmbătă pentru AS, fostul jucător al echipei Manchester City consideră că există "mulţi jucători care sunt nemulţumiţi" de situaţia de la diferitele cluburi saudite, la doar câteva luni de la transferurile spectaculoase reuşite de şeici.

Pentru Aymeric Laporte, primirea şi gestionarea treburilor zilnice nu au fost neapărat optime. "Nu ne-au făcut sarcina uşoară", a declarat internaţionalul spaniol (26 de selecţii).

"De fapt, mulţi dintre jucători sunt nemulţumiţi, dar lucrăm în fiecare zi, negociem ca să spunem aşa, şi vom vedea dacă lucrurile se vor îmbunătăţi puţin, pentru că este ceva nou şi pentru ei, având jucători europeni care au deja o carieră lungă.

Poate că nu sunt obişnuiţi cu asta şi trebuie să se adapteze, să fie un pic mai serioşi", a adăugat jucătorul format la Athletic Bilbao.

Potrivit lui Aymeric Laporte, oficialii saudiţi "iau totul cu lejeritate", iar o revenire a sa în Europa nu este exclusă dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc.

"Au grijă de noi, dar nu suficient pentru gustul meu. Cu alte cuvinte, în Europa îţi plătesc un salariu bun, dar au şi mult mai multă grijă de tine" , a spus fundaşul de 29 de ani..

Laporte, care locuieşte într-un complex din Riad, a deplâns, de asemenea, "traficul aglomerat" şi "timpul pierdut în maşină".

"Ca să fiu sincer, mulţi dintre noi nu au venit aici doar pentru fotbal. Mulţi sunt mulţumiţi, dar eu caut şi altceva în afară de aspectul financiar. În ceea ce priveşte calitatea vieţii, mă aşteptam la ceva diferit", a recunoscut Laporte.

Afla mai multe despre: laporte 

viewscnt
Articole similare