Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apare o nouă forţă în Anglia! Vărul şeicului lui City se pregăteşte să o preia pe Newcastle. Cum se vor transforma "coţofenele"

Apare o nouă forţă în Anglia! Vărul şeicului lui City se pregăteşte să o preia pe Newcastle. Cum se vor transforma "coţofenele"galerie foto
Comentarii

Miliardarul este foarte aproape să semneze actele de preluare ale clubului care a terminat pe poziţia a 13-a ultimul sezon de Premier League.

Sheikh bin Khaled bin Zayed al Nehayan este numele de care se poate lega o nouă perioadă glorioasă în istoria lui Newcastle. Campioni ai Angliei în patru rânduri, alb-negrii ar urma să revină în lupta pentru titlu după o investitţie masivă de capital venită din Golf. Vărul patronului lui Manchster City a pus pe masă 400 de milioane de euro pentru achiziţia pachetului majoritar de acţiuni al grupării engleze. Acesta este deţinut până acum de Mike Ashley.

Noul finanţator vrea să îl păstreze pe Rafa Benitez drept manager la coţofenelor, însă lotul va fi schimbat radical. Potrivit presei engleze mai multe transferuri vor fi făcute în această vară, iar un prim 11 al lui Newcastle ar putea arăta aşa 

 

 

Afla mai multe despre: beniteznewcastlemanchester cityşeicvârtitlu 

viewscnt
Articole similare