Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţie de senzaţie în Vaslui. Temwanjera a revenit în România. Cum arată, câţi ani are şi cu ce se ocupă jucătorul "ironizat" de Porumboiu: "E mai bătrân ca mine"

Apariţie de senzaţie în Vaslui. Temwanjera a revenit în România. Cum arată, câţi ani are şi cu ce se ocupă jucătorul "ironizat" de Porumboiu: "E mai bătrân ca mine"

Superliga

Comentarii

Ajuns la 37 de ani, Mike Temwanjera a revenit la Vaslui. Fostul atacant al moldovenilor a acceptat invitaţia Asociaţiei Suporterilor FC Vaslui şi a participat la un turneu caritabil de fotbal în sală.

Temwanjera a jucat pentru FC Vaslui între 2007 şi 2014, perioadă în care a marcat 39 de goluri în 174 de meciuri jucate în tricoul echipei patronate atunci de Adrian Porumboiu. 

”E foarte frumos. Mă aşteptam să fie aşa. Am jucat mult la Vaslui şi mi-am dat sufletul pentru această echipă. Nu e o surpriză pentru mine, e un lucru frumos, cu atâţia oameni la Sală. Vasluienii nici nu au cum să mă uite pe mine, un jucător care a evoluat până la ultima suflare. Aşa că Vaslui rămâne sufletul meu. Chiar am dat echipei mele de juniori numele de Vaslui.

FC Vaslui înseamnă o familie. Practic, Vaslui e ca şi cum ar fi familia mea. Pe amândouă le pun pe acelaşi taler. Acum sunt la academie, unde cresc jucători, ca să-i pot vinde. Visul meu e ca atunci când Vasluiul va avea din nou echipă în liga 3 să aduc 3-4 jucători aici” , a declarat Mike Temwanjera.

"Nu cred că vârsta e o problemă, că am avea o echipă mai bătrână. Niculae avea 31 de ani şi juca senzaţional. Mike Temwanjera cred că e mai bătrân ca mine şi dă tot ce are pe teren" , declara Adrian Porumboiu, în 2013.

Afla mai multe despre: temwanjeravaslui 

viewscnt
Articole similare