You are here:

Apariţie rară la România - Lituania! Ce a declarat Svetlana, mama lui Radu Drăguşin, înaintea partidei din Ghencea: ”Este foarte obosit când vine acasă”

Apariţie rară la România - Lituania! Ce a declarat Svetlana, mama lui Radu Drăguşin, înaintea partidei din Ghencea: ”Este foarte obosit când vine acasă”
Comentarii

Svetlana Simion, mama lui Radu Drăguşin, asistă la partida dintre România şi Lituania din etapa a doua din Nations League.,

Svetalana Simion a fost vizibil emoţionată înaintea partidei şi s-a declarat extrem de mândră de ascensiunea formidabilă înregistrată de fiul său, Radu, în ultimii ani.

De asemenea, mama lui Radu Drăguşin a anunţat cu certitudine că va fi prezentă să îşi susţină fiul la Campionatul Mondial din 2026, în cazul în care România se va califica.

Ce a declarat Svetlana, mama lui Radu Drăguşin, înaintea partidei din Ghencea: ”Este foarte obosit când vine acasă”

”Vin cu aceeaşi emoţie pozitivă cu care am venit la toate meciurile lui Radu. Trăiesc meciurile întotdeauna cu emoţie, cu bucurie şi cu siguranţa va reprezenta naţionala României cu foarte mare mândrie.

Este foarte obosit în general când vine acasă, fericit, mulţumit, depinde de situaţie, dar în general este mulţumit de ce se întâmplă.

(n.r. Cum sunt toate aceste salturi pentru el?) Nu sunt salturi, sunt nişte paşi fireşti pentru cariera sa. Cu siguranţă o să mergem (n.r. la Campionatul Mondial din 2026)”, a spus Svetlana Simion, la Prima TV, înainte de România - Lituania.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare