Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţie-surpriză! Mihai Neşu, prima dată pe Arena Naţională: "Am vrut neapărat să vin". A fost în vestiarul FCSB | VIDEO

Apariţie-surpriză! Mihai Neşu, prima dată pe Arena Naţională: "Am vrut neapărat să vin". A fost în vestiarul FCSB | VIDEO

FCSB

Comentarii

Mihai Neşu (39 de ani) a făcut o vizită-surpriză pe Arena Naţională, la meciul FCSB - FC Voluntari. Este prima dată când Neşu ajunge pe cel mai mare stadion din ţară, unde speră să şi strângă fonduri necesare pentru fundaţia pe care o deţine, destinată ajutorării copiiilor cu probleme de sănătate.

Apariţie-surpriză! Mihai Neşu, prima dată pe Arena Naţională: "Am vrut neapărat să vin". A fost în vestiarul FCSB | VIDEO

Oaspete de seamă pentru FCSB la meciul cu FC Voluntari. Mihai Neşu a venit pentru prima dată pe Arena Naţională la partida din play-off.

Fostul fundaş al roş-albaştrilor, care a suferit un accident groaznic care l-a paralizat de la gât în jos în 2011, a declarat înaintea meciului că îi era dor să mai vadă un meci de fotbal şi să se întâlnească cu Mihai Stoica şi oamenii pe care-i mai ştie, din staff.

"E prima dată aici pe stadion, nu am mai fost niciodată pe Arena Naţională. Mă bucur că am venit, de aia am şi vrut să vin neapărat, am venit direct de pe drum, că acum vin de la Oradea şi am întârziat două ore. A fost şi un accident pe Valea Oltului şi am zis că vin direct la meci, să nu pierd meciul. Am vrut să vin neapărat să mă întâlnesc cu MM, cu Cătălin, cu băieţii pe care-i mai ştiu din foştii colegi.

Bucuros şi nerăbdător să mai văd şi eu un meci, că n am mai văzut nici la TV meciuri.

(n.r. - Îţi era dor de fotbal?) Nu neapărat, mi-era dor să mă întâlnesc cu prietenii mei. Am adus şi urnele de la fundaţie, mai strângem bani pentru proiectul nostru", a spus Mihai Neşu.

Mihai Neşu strânge bani pentru construcţia unui centru dedicat copiilor cu dizabilităţi

Accidentat grav în 2011, la un antrenament al echipei Utrecht, la care juca pe vremea aceea, Mihai Neşu a rămas paralizat de la gât în jos. Din acel moment, fostul fotbalist şi-a dedicat viaţa recuperării şi construcţiei de centre prin care să ajute copii cu dizabilităţi, prin fundaţia care-i poartă numele.

"(n.r. Cum merge fundaţia?) Merge bine, de asta am şi venit la Bucureşti, mai întâi să strângem bani pentru proiectul pe care-l facem cu construcţia noului centru de recuperare fiindcă s-au scumpit toate materialele de construcţie şi ne-a dat bugetul puţin peste cap. Mai trebuie să strângem vreo 1,8 milioane de euro.

Ne bazăm foarte mult pe sprijinul oamneilor cu campania asta, că aproape jumate din ce am construit până acum am făcut din banii de la oamenii care au donat 2 euro şi speram în comntinuare să ne susţină, să facem ceva pentru copiii cu dizabilitaţi, un colţ de rai în care să se bucure şi ei", a mai declarat Mihai Neşu.

Afla mai multe despre: mihai nesufcsbliga 1arena nationalavideo 

viewscnt
Articole similare