Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apel disperat din Diaspora: ”Un iordanian vrea să cumpere FC România!”. Clubul care a făcut furori în Anglia, în pragul falimentului

Apel disperat din Diaspora: ”Un iordanian vrea să cumpere FC România!”. Clubul care a făcut furori în Anglia, în pragul falimentului

Fotbal

Comentarii

Celebra formaţie FC România, înscrisă în ligile inferioare din Anglia, înfiinţată şi dezvoltată de românii plecaţi la muncă în străinătate, este aproape de desfiinţare.

FC România, angrenată în liga a nouă din Anglia, a renunţat, recent, la strategia de a utiliza doar jucători români, în încercarea de a reveni în liga a opta şi de a evolua din nou în Cupa Angliei.

FC România, aproape de desfiinţare

Rămasă cu un singur jucător român în lot, Marius Pătru, trecut pe la CSA Steaua, FC România are mari probleme financiare şi s-ar putea desfiinţa.

Creatorul acestui proiect, Ionuţ Vintilă, a afirmat că doar un miracol va mai salva echipa de la faliment, deoarece nu mai există finanţare de origine română. În acelaşi timp, un iordanian vrea să preia echipa şi, cel mai probabil, identitatea românească va dispărea complet, definitiv.

  • 1.000.000 de români s-ar afla, în acest moment, în Regatul Unit.

Doar un miracol va mai putea ţine această echipă în viaţă! În ultimele 3 săptămâni am făcut tot ce a depins de mine să pot găsi o eventuală sponsorizare sau o finanţare! Nu am reuşit din păcate, spre bucuria unora!

Singurul interes concret este din partea unui om de afaceri IORDANIAN, interesat să preia clubul! Probabil acolo se va îndrepta această echipă sau spre desfiinţare!

Poate am deranjat ca nu am dorit să fiu marioneta unora, poate 17 ani de muncă fără nici un avantaj sau beneficiu nu au fost de ajuns pentru cei din comunitate şi din Diaspora. De a-i convinge pe oamenii de afacerii că în jurul acestui nume se poate realiza un proiect sănătos în fotbalul din Marea Britanie!”, a anunţat Ionuţ Vintilă, cel care s-a ocupat până acum de destinele echipei.

De-a lungul timpului, la FC România au evoluat jucători importanţi, cu sute de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, cum ar fi Claudiu Răducanu, Florin Pelecaci, Paul Tincu, Adrian Hurdubei sau Adrian Pătulea.

  • FC România s-a înfiinţat în 2006, la iniţiativa unui grup de români, în frunte cu Ionuţ Vintilă.
  • Numele FC România a ajuns în cele mai cunoscute ziare/site-uri de sport din lume: BBC Sport, Gazzetta dello Sport, L Equipe, The Times sau The Sun.

Afla mai multe despre: fc romaniaangliaiordaniavintila 

viewscnt
Articole similare